torstai 18. marraskuuta 2010

Winter Wooskie

Eilen aamusella käytiin hiukan treenaamassa ja lenkillä Lotan ja poikien kanssa. Kirva treenasi lähinnä (pikku)puomia, ja meni ihan hyvin. Haaveenahan oli siis juoksukontaktit, mutta nyt olen päätynyt luovuttajaksi ja laiskaksi ja alkanut opettaa pysäytyskontakteja. Olen todella pettynyt itseeni! Vakuuttelen koko ajan että kyllä me niitä juoksujakin treenataan, voihan koira ne molemmat oppia. 

No, 2o2o-projekti on nyt sillä mallilla että puomin edessä voi olla esim. hyppy ja sen takana lelu ja K useimmiten jää oikeaan asentoon. Jos se tulee tosi kovalla vauhdilla, ei osaa aina arvioida pysähdyspaikkaa, ja pysähtyy kaikki jalat mahan. Mutta eiköhän tämä korjaannu aika nopeasti.

Aika synkeä mieliala koko kontaktiasian kanssa.

Yhdessä kohdassa tehtiin myös välistävetoa kahdella hypyllä, nyt kun oli maksihypyt niin Killi meni tokasta hypystä ali. Hups. Joutunen nöyrtymään siihen että jotakin ehkä tarvitsee treenata maksirimoilla.

Safi teki muutamat kontaktit (mistä lähtien hyvä on ollut vapautussanamme?). Koitettiin myös välistävetoa, huutamiseksihan se meni, sekä mun että Sapun puolelta. Safi ei päässyt viime viikolla kertaakaan treenaamaan kun se vieraili moneen otteeseen siellä Hämeenlinnassa, joten tämänpäiväinen oli sitten aikamoista.

Sitten käytiin vielä metsässä lenkki, on niin mukavaa kun Safikin osaa nätisti juosta Kirvan ja Visan kanssa. Kelpien reitit väsyttivätkin pojat aika mainiosti.

Illalla vielä lyhyet treenit Ficon kanssa. Puomia treenattiin erikseen, ja se ei ole kyllä ikinä ollut noin nopea! Kerran F meni läpi, mutta muuten oikein hyvin. Rataakin tehtiin, yksi suoran putken jälkeinen kohta osoittautui aika mahdottomaksi. Ficolla oli parin viikon tauko takana, ja se paineli ihan kelpo vauhtia. Ensi viikolla toivottavasti päästään tekemään jotain pientä pariin otteeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti