sunnuntai 14. marraskuuta 2010


Tosikkotreenit 8.11

Kirva aloitti lokakuussa ryhmätreenit, kuulutaan VAUn tosikkoryhmään ja harjoitellaan siellä aina maanantaisin. Viime treeni näytti ylläolevalta, tein aluksi esteet 7-14 koiran oikealla puolella, tuolla alkusuoran puolella. Ongelmia oli hypyllä 12, kun en saanu tehtyä sinne kunnolla pakkovalssia. Ekalla yrittämällä K tuli kakkosputkelta ohi kun olin kolmosella vastaanottamassa, mutta tämä saatiin kyllä hyvin onnistumaan. Kirvan renkaaseen voi kyllä jo melkoisesti luottaa, perjantainakin meni sinne ihan järjettömän kaukaa ja vaikeista kulmista (tarkoituksetta) aina ihan oikein. 

Tokalla kierrroksella tein 12 takaakiertona ja se oli paljon helpompi. Tähän koitettiin myös tehdä saksalaista, mutta olin vähän typerä kun tein sitä aivan liian vaikeasti kun me ei olla moisia ikinä treenattu. 

Eka kerta kun K tuntui hiukan kulkevan tuolla liukkaahkolla mattopohjalla. Ei kyllä ikinä tehdäkään maksikorkeuksilla muuta kuin rengasta. Tahmealta silti tuntuu meno verrattuna omaan halliin. Mutta hyvä tottua monenlaiseen.

Lieroerkkari 14.11

Gibsonin debyytti valioluokassa. Tulos ERI. Ihan hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti