lauantai 27. marraskuuta 2010

Samma sak, annan smak, måste prova

Maanantaina olin tuomaroimassa epiksissä, ja otinpa sitten samalla radan Ficonkin kanssa. Oli kyllä aika älytöntä sähläystä ja lisäksi Fico suti liukkaalla matolla tosi paljon.

Pari kontaktitreeniä Killin kanssa, puomi ilman valmista etupalkkaa alkaa näyttämään aavistuksen paremmalta. Ihan liian pianhan nuo rotumestikset tulee, mutta koitan olla ottamatta stressiä siitä viikonlopusta, sen jälkeen ei sitten taas ole hoppua mihinkään.
Mutta A-este. Pysäytysaahan oli ihan poissa laskuista. Kuinkas olla, vaikka kuinka hoputin herraa juoksemaan (ei olla tehty yhtään aata, ja tahdoin nähdä miltä se näyttäisi) niin Kippehän teki pelkästään hienoja onoffeja. No eihän sitä siitä nyt oikein voinut kieltääkään.
Nyt meillä on siis sekä pysäytyspuomi että a. Ainakin toistaiseksi. Ei tämän kyllä ollenkaan näin pitänyt mennä!

Keskiviikkona myös pikkuiset treenit Ficon kanssa, lähinnä kontakteja ja keppejä. Sen keinu on kyllä tullut paljon paremmaksi! Tästä saa kyllä kiittää ihan vaan Outia.

Tänään oltiin sitten kisaamassa Kouvolassa.
Ekalta radalta nolla. Olipahan taas pelastelua, mutta olen tässä nyt psyykannut itseäni ajattelemaan että nyt on vaan tärkeää saada tehtyä nolliakin. Saa ne treenien flow-radat ehkä vielä hetken odotella. Yksi kieltokin melkein otettiin ennen puomia kun hiukan pyörittiin ylimääräistä.
Toka rata tuntui jo sujuvammalta, yhdessä kohtaa Fico reagoi mun juoksuspurttiin ihan vastakkaisella tavalla kun olin ajatellut ja sain sen sitten yhdestä hypystä ohi. Sen jälkeen vielä yksi ekstraputki, muuten oli oikein mukava ja miellyttävä rata! Taas jäi suuri nälkä päälle uusia kilpailuja varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti