maanantai 15. marraskuuta 2010

Hyvät harkat!


Tänään meillä oli treeneissä 17 esteen rata, jota suoritettiin säkäluokissa pareittain. Jos tuli virhe, niin piti tulla heti radalta pois ja toinen meni vuorostaan yrittämään. Tällä koitettiin saada meitä olemaan täysillä mukana heti alusta asti.

Kirvan kanssa tehtiin heti nolla, mutta pakkovalssia me ei kyllä vieläkään yhtään osattu ja sen jälkeenkin olin valinnut vähän typeriä ohjauksia. Mentiin toisenkin kerran nollalla, ilman pakkovalssia ja oli heti  parempi.

Toisella kierroksella tehtiin sama rata peilikuvana, tämäkin mentiin  kahteen kertaan nollana. Oli hauskaa päästä tekemään Kirvan kanssa tälläinen vähän erilainen treeni! Videoakin saatiin, kun Jonna oli taas ystävällisesti kuvaamassa. Kiitos!

Minusta on mukava tehdä nollia ja saada täytettä kisakirjaan. Välillä se on ollut vähän niinkin kivaa että tekeminen on siitä kovasti kärsinyt. Mutta nyt täytyy sanoa puolustuksekseni että olen kyllä hyvää vauhtia oppimassa tästä pois! Toivon, että väkisinvääntäminen ei palaa kun alamme Kirvan kanssa enemmän kilpailemaan. Toisaalta, mun ja Geen valtti taisi olla se että osattiin aika monta kertaa vääntää oikeassa paikassa oikeaan aikaan nolla. Taito se on sekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti