lauantai 13. marraskuuta 2010

Pikakelaus


Katsaus menneisyyteen ja nykyaikaan:

Safi

voi ihan hienosti. Eilen hän pääsi naisiin. Toukokuussa Sapu  nousi kakkosiin hienolla ja ylivoimaisella nollavoitolla Mikkelissä. Sen jälkeen ei olla kamalan montaa kertaa kilpailtu, koska lähes kahdeksanvuotias (turhaan) leikattu jalka ei ole yhtä vetreä kuin voisi olla. Ollaan kuitenkin treenailtu matalilla hypyillä pari kertaa viikossa. Tuntuu että iän myötä tuo tulee entistä kiihkeämmäksi, välillä kisoissa on esim. mahdotonta pujotella ilman että pitää sujahtaa 5 kertaa kesken keppien putkiin. Kontaktit Safi tekee kisoissa aina kuitenkin kiltisti ja hienosti. Näyttelyissä ollaan käyty sen verran että Porvoossa S oli ROP. Muuten arkeen kuuluu hullurallia Killin kanssa.
Kirva

on puolitoistavuotias! Ei enää ollenkaan niin rasittava kotioloissa, oikeastaan varsin mukava! Killi on treenannut vain agilityä, ja eka starttikin otettiin pari viikkoa sitten. Pientä kompurointia huomioimatta mukavaa oli. Näyttelyissä Kirva on ravannut jonkin verran, se on ollut muutaman kerran ROP ja kerran jopa RYP3 ja BIS3-juniori. Se on nyt myös BALTV, EEV, EEJV ja EE JMVA.

Attis

on onneksi myöskin voinut ihan hyvin. Kohtauksia on ollut, mutta vähemmän kuin aikaisemmin ja niiden välillä on ollut ihan suhteellisen pitkät välit.

Gibson

on myöskin aloittanut kilpailemisen. Tosin vain kahden startin verran kun oli vähän unohtunut opettaa keinu ja pussi. Mutta tällä vankalla kahden startin kokemuksella on mukava todeta että kontaktit ja kepit toimivat myös kisoissa. Tokihan Gib on myös kiertänyt vähän kehiä, ja sekin on nyt FI, EE ja LV MVA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti