lauantai 13. marraskuuta 2010

Oranssia agilityä

Loppukesästä minulle tapahtui aivan mahdottoman hieno juttu. Sain kokeilla agilityä Ficon kanssa. Fico hullaannutti minut hetkessä. Se on innokas, nopea, pallohullu, elastinen ja vielä niin kauniskin. Olen ihan myyty tuolle mainiolle kooikerille ja onnekseni olemme saaneet jatkaa yhteistyötämme, joka on toivottavasti vasta alkutaipaleella. Kiitos Outi!

Kahdet kilpailut on takana, yhteensä kuusi starttia. Jokaisella radalla on ollut useampi hieno kohta, mutta toki myös niitä virheitäkin kun yhteistyö ei vielä ole aivan vakiintunutta. Treeneissä ollaan tehty melkoisia pätkiä ihan täysillä ja varmistelematta, se on ollut todellista terapiaa ja tuntunut aivan mahtavalta.

Ja joo, haaveissa on ollut joskus tulevaisuudessa hankkia spanieli. Mutta sen piti olla metsästyslinjainen cockeri eikä tuollainen hollantilainen. Onneksi Ficoja voi olla vain yksi, niin ei ehkä tule turhia houkutuksia.

4 kommenttia:

 1. Oi, miten ikävä kuulla ja lukea Grecon poismenosta. Kaikesta päätellen Greco nautti viimeisistä hetkistään... Ja se on pääasia. :-(

  Fico on kieltämättä ihana. Juuri sellainen, jollainen kooikerin pitäisi minun mielestäni olla. Jos tahdot sisäpiirin vinkin suunnitteilla olevasta "houkutus"-pentueesta, laita sähköpostia. Minäkin ottaisin siitä kooikerin, jos koirakiintiöni ei olisi täysi seuraavan vuosikymmenen varalta... :-D

  VastaaPoista
 2. Mä en taida tarvita vinkkejä pentueista, kiitos vain :D
  Luulen ja toivon että mullakin on tossa mustassa kikkarassa koiraa hetkeksi! Kunpa sitä pysyisikin niin järkevänä että harkitsi seuraavaa rekkua vasta joskus (toivottavasti) pitkän ajan kuluttua kun Sapusta aika jättää.

  VastaaPoista
 3. Olen niin kovin pahoillani Grecon poismenosta. Kirjoitit kauniisti yhteisestä ajastanne.

  Metsästyslinjainen cockeri houkuttaa täälläkin! Siinä voisi olla terve megaboost-cavalier.

  VastaaPoista
 4. Tosin jos saisin valita ihan minkä vaan spanielin, niin ehkä kuitenkin tahtoisin terveen version Attiksesta. Siinä on kyllä niin hyvä koira! :)
  Tämä ei valitettavasti taida onnistua, joten koitan herätellä sisäistä metsästäjääni ja jatkaa haaveilua cockereista.

  VastaaPoista