tiistai 6. joulukuuta 2011

Where might you find a diphthong?

Olipahan rankka viikonloppu. Sekä lauantaina että sunnuntaina tuli oltua yli 12h messarissa. 
Kirva oli kumpanakin päivänä ROP, sai tittelit ja cacibitkin. Lauantain cacibin myötä Kippe voidaan vahvistaa myös inttivalioksi.

Lauantaina tuomarina oli kroatialainen Dubravka Reicher. Ihan kivaa oli mennä kehään kun oli oletettavaa että tuomari on kroateja joskus aikaisemminkin nähnyt. Tuomarin mielestä Kirva ja Selma-sisko olivat hyviä rotunsa edustajia, vaikkakin paljon kevyempää tyyppiä mihin hän on Kroatiassa tottunut. Hyvä niin!
2,5 years, nice head and expression. Very good neck and topline. Good angulations and movement. Just enough strong bone. Very good coat. Correct bite.
Ryhmäkehässä koettiinkin sitten jymy-yllätys, kun venäläinen Evgeny Kuplyauskas valitsi Kirvan suuresta ykkösryhmästä kuuden parhaan joukkoon. Aika veto tuomarilta nostaa kroati esille.

Kuva: Viivi
Sunnuntaina tuomarina oli Harry Tast, hänen mielestään sekä Kirvalla että VSP Selmalla oli vähän liian lyhyet turkit. Hänen sanelemansa arvostelu kuulosti kuitenkin ihan Kirvalta, ja sen lisäksi ihan osuvalta luettelolta hyviä agilitykoiran ominaisuuksia.
2,5v uros, jäntevä ja tempperamenttinen kokonaisuus. Kevyt hyväilmeinen pää. Tasapainoisesti kulmautunut. Kevyt raajaluusto. Lyhyt turkki. Kiireiset, mutta säännölliset liikeet.
Oltuaan järjettömän pitkät päivät messukeskuksen hälinöissä Kirva alkoi sunnuntaina olemaan aika poikki ja koitti ahtaissa tiloissa alkaa kiukuttelemaan muille koirille. Muuten jaksoi kyllä olla reippaana ja esiintyikin hienosti.

2 kommenttia:

  1. No mutta, onnea tittelihirmulle! Kyllä kunnon agikoiralla pitää aina olla vähän kiire joka paikkaan ;)

    VastaaPoista