maanantai 19. joulukuuta 2011

Great Dane's cheekbones and teenage hormones

(Tämä on sitten taas näitä Turun ylistyskirjoituksia.)
Viimekin viikko oli laiska. Maanantaina ja tiistaina tehtiin pitkät lenkit ja keskiviikkona treenattiin viikon ainoat treenit. Mutta ne olivatkin sitten ihan mahtavat! Kirva vaan on niin kovin taitava. Taitavia olivat myöskin Sinni ja Hoppu, mutta Safin treenit olivat varsin karu kokemus. No, ensi kerralla iloisemmin sitten.

Kuva täältä
Viikonloppu oli koirille ihan äärettömän tylsä. Perjantaina ajeltiin Turkuun, tällä kertaa Elinan luokse. Matkalla käytin poikia lenkillä Kaarinassa vähän muistelemassa vanhoja kotiseutuja. Illalla mentiin katsomaan pitkästä aikaa stand-upia.Tällä kertaa vuorossa oli englanninkielistä ohjelmaa, ja illan parasta antia oli kiistatta ruotsalainen Ahmed Berhan. Ehdottomasti parhaita koomikoita mitä olen ollut katsomassa.

Lauantaina pojat saivat aamulla ihan hyvän peltolenkin. Kirvan kanssa testailtiin myös vähän pudotetun esineen etsimistä. Se tekee kyllä kaikkia etsimispuuhia varsin kivasti hyvin vähäisestä harjoittelusta huolimatta.
Päivällä käytiin katsastamassa Logomo. Ihan kelpo kokemus sekin. Illalla kierreltiin tunnin verran sateista ja synkkää YO-kylää ja sen jälkeen olikin taas hyvä jättää pojat illaksi kuivattelemaan Elinalle.

Oli todella piristävä tälläinen pieni irtiotto arjesta. Ja oiva osoitus siitä, että ei sitä näköjään aina tarvitse mihinkään muualle Eurooppaan suunnata jos vähän matkailua halajaa (kuten olen tähän asti ajatellut ja tehnyt). Turku on niin eri maata. Kielikin siellä on kuin musiikkia korville. Ja mikä parasta, sinne saa varsin vaivattomasti koiratkin mukaan. Ei varmaan tule yllätyksenä että Tuulissuolla aiotaan suurin osa meidän talven kisoista kisata!
Aino ja Ellu: sanokaa sitten kun alkaa ahdistamaan kun pyörimme karvaamassa nurkkianne.

PS. Terkkuja sille kuka tulee meidän blogiin hakusanoilla "turun huutosakkit!".

2 kommenttia:

  1. Komps! Turku on loisto paikka ja Kaarinassa hyvät lenkkimaastot. :) nimim. koivulalainen

    VastaaPoista
  2. Nurkat ovat jo muutenkin karvaiset, joten teidät otetaan aina ilomielin vastaan!

    VastaaPoista