tiistai 20. joulukuuta 2011

Paraplyttipanna

"Den mat man tillreder av det som råkar finnas i kylskåpet när det regnar så mycket att man inte vill fara till butiken."

Eilen treenattiin Lotan kanssa. Meillä oli kyllä varsin nihkeä päivä Kipen kanssa. Ensinnäkin tein ihan liikaa, ja sen mitä tein tein huonosti. Kannattaa silti katsoa ihan nuo videon viimeiset hetket, kiitti Lotalle.

Treenien jälkeen lenkkeiltiin Mäkelässä, ja sen jälkeen ajelin hakemaan lierot mukaan ja lähdettiin uudestaan lenkille. Attis ja Gib olivat oikein suloisia uusissa Sadepompissaan, mutta kyllä nuo valkoiset tassut on aika hurjat näillä säillä. Safin ja Kirvanhan tassut ovat ihan puhtaat, vaikka lattiani onkin jotenkin mystisesti törkyinen. Taitaa olla joulusiivouksen paikka.

5 kommenttia:

 1. Hemmetti Kiibel on taitava. Ja sä. Tai siis te. Vanhaa Alpoa ihan liikuttaa. Tai sitten se oli tuo jauho kun kutittaa silmiä.

  VastaaPoista
 2. Vähän aavistelinkin että jotain jauhoa siellä on vedetty.

  VastaaPoista
 3. Hahah, toi loppu on kyllä parasta! :D Hupsista! Mutta Kirva on kyllä TOSI taitava! :)

  VastaaPoista
 4. Voi ei... Hups! :D Kirva irtoaa niin mahtavasti, näkee että sitä on ihan koulutettu eikä vain vedetty nenästä esteeltä toiselle :)

  VastaaPoista
 5. Kiivu kiittää, ja minä tietty kanssa, vaikkakaan en kyllä minkäänmoista kunniaa voi viime lahnailutreeneistä ottaa :)

  VastaaPoista