keskiviikko 28. joulukuuta 2011

I am convinced that it's all about eagerness

Harvinaisen vakavat ilmeet
Onpa ollut treenintäyteinen alkuviikko. Meillä oli Merin kanssa tälläinen mukava pieni treeniviikonloppu keskellä viikkoa. Eilen oli myöhäisillan treenit joissa teemana takaakiertoja. Kyllähän Kirva kiertää siivekkeet tosi hienosti ja tiukasti käskystä kaukaakin, mutta puolella ei aina ole niin väliä. 
Jos sille ikinä  muuten tarvitsee mitään nostavaa ja virittävää sanaa, niin irroituskäsky kiitos toiminee siinä paremmin kuin nykyisessä roolissaan... Enpä muista koska oltaisiin viimeksi treenattu illalla, näytti Kiivu olevan aikamoinen iltavilli.

Tänään tehtiin sitten aamutreeni. Muuten meni ihan mukavasti, mutta kepeillä meinasi tulla vähän ongelmia. Radalla oli kohta missä koiran piti pujotella seinää päin samalla kun ohjaaja juoksee koiraa vastaan toiseen suuntaan ja tässä jäi pujottelu kesken. Parit toistot lelun kanssa ja sitten kyllä sujui villimmätkin versiot.
Toisella kierroksella tehtiin takanaleikkauksia, tiukkoja niiden olla pitää jos Kirvalta kysytään.

Safin kanssa ei nyt kovin ajatuksella mitään tehty, mutta se teki oikein hienoja aan kontakteja ja pari kertaa hienot sylkkäritkin ihan oikein. Palkaksi sai hajottaa jonkun autosta löytyneen lelun, koska en yhtään muistanut mihin laitoin maanantain jäljiltä Safin Cuz-pallon. Se on muuten ihan Sapun ykköslelu, se vinkuu, se on pallo  ja se on kestävä! Muita leluja menisi aina vähintään yksi per treeni, mutta Cuz on kyllä kestänyt, kunhan ei tietenkään yhtään anna mälvätä.

Treenien jälkeen suunnattiin Renkomäkeen hyvälle lenkille, jonka jälkeen oli vuorossa hiukan ostoksia. Hyvinkin edullista puhvelinmaitomozzarellaa kyllä löysimme, mutta uutta reissukassia tai juomasankoja ei löytynyt edes vähemmän edullisemmin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti