tiistai 26. huhtikuuta 2011

Oh look, it's the love child of Wayne Sleep and Godzilla

Myönnetään, saattoi vähän panikoitua ja liioiteltua olla tuo eilinen. Mutta tänä aamuna tunnelma oli vielä lähes yhtä hysteerinen, kun tilanne ei yön aikana ollut juurikaan parantunut. Sain onneksi heti ajan Timo Talviolle Helsinkiin. Hän osasikin heti Kippeä tunnusteltuaan sanoa että ei siellä kyllä pitäisi mitään vakavaa olla. Johan helpotti. Ei tarvinnut edes pyörtyä, mikä minulla on vähän ollut eläinlääkärillä tapana.

Lääkäri sai heti juonesta kiinni, joten Kirvalta katsottiin kurkku, mitattiin kuume, ja varmuudeksi tutkittiin myös polvet ja kintereet. Luissa ja nivelissä ei pitäisi olla valittamista, sen sijaan nielurisat olivat varsin tulehtuneet! Diagnoosina oli joku termi mitä en nyt muista, mutta vastaa siis ihmisen nivelkipuja flunssassa. Onneksi tuli ilmi, vaikka Kirva ei ollut mitenkään oireillut esimerkiksi syömättömyydellä tai köhimisellä. Eipä paljoa haukkuminenkaan ole nieluun sattunut...
Jalkakin oli kyllä heti lääkärille päästyämme melkolailla normaali, eikä ole enää ontunut.

Olenkin vanonnut että jos tulee jotain rokotuksia kummempaa (etenkin jotain tuollaisia ontumisia tai muita) niin en enää mieti muita lääkäreitä kun Talviota. Olisi säästytty niin monelta jutulta jos Grecon ja Safin olisi vienyt sinne aina heti ongelman ilmettyä. Tuolla tutkitaan kaikki aina niin tarkasti ja pidetään silmät auki eri vaihtoehdoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti