sunnuntai 1. toukokuuta 2011

No I can't hear nothing 'cause I got my head up in the clouds

Nyt tuntuu kuulkaas mukavalta.

1) Olin tänään kilpailemassa Kirvan kanssa. Alkuviikon paniikin jälkeen se tuntui erityisen hienolta. Uskalsin lähteä kisaamaan, koska Kirva oli keskiviikosta asti täysin normaali, enkä ollut edes antanut sille yhtään lääkäriltä saamiamme kipulääkkeitä. Lisäksi oli muutenkin tarkoitus vietää vappu Turussa, joten ajattelin että siellä voi sitten vielä katsoa että mennäkö vai ei.

2) Olemme edelleen kakkosluokkalaisia. Mutta eihän se mitään haittaa! Tällä hetkellä tuntuu että päin vastoin. Tämän kesän arvokisoihin ei kuitenkaan ehditä, joten samapa tuo nousemmeko heti vai hetkisen kuluttua.

3) Ei ne radatkaan ihan huonosti menneet. Lähdöt olivat jo aika normaalia Kirvaa. Ihan parasta oli se, että sitä älytöntä varmistelua oli ihan pikkuriikkisen vähemmän kuin yleensä!
Olen myös niin äärettömän iloinen siitä, että sain tänään kilpailla Kirvan kanssa, että pystyn melkein sivuuttamaan tuo supernolon ohjauksen tuossa "takaaleikkauksessa" tokalla agiradalla. Ensi kerralla sitten fiksummin.PS. Tuossa ekalla radalla tuo ei ole mikään surkea saksalaisyritys, vaan minun paikoillaan tönötys jonka Kippe selvitti tekemällä muurin selkäni takaa. Oikeasti tarkoitus oli ottaa koira oikealle puolelle ja leikata puomin takana. Puomilta onneksi tajusi hypätä pois, kun huomasi että juoksee vinoon. Olisi voinut käydä hurjemminkin!

6 kommenttia:

 1. Taitavia ootte. Eikä ollu supernolo yhtään mikään kohta. Hieno Kirva ja Kirvan kontaktit! :-)

  +Hauska musiikki, sopi hyvin!

  VastaaPoista
 2. Ei ehkä ihan yhtä hyvin kun 80-luvun karaoket :-)

  VastaaPoista
 3. Haha. No ei ihan, mutta saakoon välttää paremman puutteessa :'D

  VastaaPoista
 4. Tällaisia postauksia on vain niin kiva lukea! Ootte te mahtavia, liputa edelleenkin noille kontakteille :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Sirkku! Mulla on muuten ollut vähän ongelmia teidän blogiin kommentoinnissa, en tiedä olenko lainkaan onnistunut?

  VastaaPoista
 6. No höh :/ Se on muutenkin tuntunut vähän takkuavan, ei esimerkiksi enää lähetä ilmoa uusista kommenteista sähköpostiin. Mikähän siinä mahtaa olla... Yritin nyt vähän ronklailla asetuksia, toimisikohan nyt?

  (ai, ja edellisessä kommentissa piti olla *liputan :) )

  VastaaPoista