perjantai 13. toukokuuta 2011

Frosties are just Cornflakes for people who can't face reality

Tiistaina olimme Kirvan kanssa Helenan pitämissä treeneissä. On varsin kivaa voida todeta, että kyllä tuo Kippe nykyään varsin irtoava toveri on, ehdin itsekin sen ansiosta ihan mihin vaan. Toinen tosi kiva juttu oli se, että Kirva jaksoi kolme kierrosta tosi hienosti! Oikein hyvät treenit siis. Nämä harjoitukset teimme:
Eilen teimme poikien kanssa päiväretken etelään. Käytiin Merin ja Sinnin kanssa treenaamassa ja lenkillä. Verrattomat treenit meillä olikin! Safi meni Merin kanssa rataa, ja että heitä on hauska katsoa. Kirvan kanssa koitettiin samaa rataa, ja päästiinkin se heti nollana aika hienosti. Kirva tosin taas teki ihan hirveän aan, paljon pahemman kun viikonloppuna kisoissa. En tiedä taisiko säikähtää vähän itsekin, koska kun otin uudestaan niin tuli jopa vähän hitaasti, sen verran pahasti taas harjan yli oli lennellyt. Sinni puolestaan harjoitteli maailman nopeimpana pumina olemista.

Kirva ja Sinni tekivät myös vähän hyppytekniikkaa. Kirva teki vaan perussarjaa, joka näytti vähän ponnettomalta. Oivalsin treenin jälkeen, että hetkonen, sehän tarkoittaa vaan sitä että Kirva tosiaan yleensä tekee paremman oloisia suorituksia. Se saattaa tosin olla vain vauhdista johtuvaa illuusiota, koska eilinen treeni tehtiin tosi kuumassa ja tylsällä palkalla, niin vauhtikin oli hitaampi. Mutta toivon että siellä olisi normaalisti sen vauhdin lisäksi vähän voimaakin.

Eilen ennen töitä ehdin myös vähän treenata Ficon kanssa, kun Outi ystävällisesti toi sen hallille. Tehtiin putkipuomierottelua, josta Ficon kanssa kyllä selviää paljon helpomalla kun Kirvan... Lisäksi pari keinua, jotka olivat nyt vähän nopeampia kuin viimeksi. Niin ja muutamat kepit jotka olivat tosi hyvät! Huomenna pääsenkin Ficon kanssa Janakkalaan kilpailemaan.

Tänään kävin tekemässä vielä vähän lisää hyppytekniikkaa, tehtiin pitkästä aikaa ylipitkää perussarjaa. Tässä meinasi tulla vähän turhan kiireellä jos olin edellä valmiina, sivulta ja takaa lähetettynä teki ihan nätisti.

Jopas onkin hauska viikonloppu tulossa, kun huomenna tosiaan Ficon kilpailut, illalla pitkään odotetut euroviisuiltamat ja sunnuntaina Kirvan kanssa Tampereelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti