lauantai 9. huhtikuuta 2011

Enpä ole päässyt rustaamaan treeneistä tai mistään muustakaan kun Soneran verkko ei oikein tavoita nykyistä asuinsijaani. Nyt kuitenkin uusi mokkula testissä ja ainakin toistaiseksi pääsy verkkoon sujuu melko hyvin.

En muista mitä ollaan harjoiteltu. Hyppytekniikkaa ainakin, vaikka tänään kisoissa ei olisi uskonut.
Radat meni ihan hyvin, vähän taas tuntui oudolta mennä hiekalla. Ekalla radalla tuli yhden putken väärä pää ja tokalla radalla yksi hyppy väärinpäin. Eipä haittaa hyllyt kun ei rimat pysy ylhäällä. Etenkin okseri oli kovin vaikea. Toisella radalla sinne tultiin pussista, ja sen pystyin kyllä arvaamaankin liian haastavaksi tämänhetkiset hyppytaidot huomioiden. Pussista loppusuoralle irtoaminen oli muuten ihan mainio kylläkin.
En oikein tiedä mitä sanoa, ihan perusmenoa nuo radat, ja hyppärin vaikeahko alku onnistui ihan loistavasti.

Kuitenkin jotakin vielä uupuu. Päivällä olin vielä ihan tyytyväinen, mutta nyt taas erehdyin vertailemaan muihin ja voin vain miettiä että missä vaiheessa olen mennyt tosi pahasti metsään. On toki hienoa että Kirva tahtoo tehdä kanssani ja tahtoo tehdä aina oikein, mutta meidän on saatava vielä radalle se sama raivo ja räjähtävä energia minkä näkee esimerkiksi aina kun Kirvan vapauttaa autosta. Tai ottaa remmin pois, laskee ovesta, tulee halliin, leikkii lelulla tai tekee ihan mitä vaan. Se oikea mielentila löytyy jo monista asioista, joissa se ei edes olisi toivottavaa, niin on se nyt kumma että sitä ei saada heivattua sinne (kilpa)radalle.

Huomenna ihana pieni Kipperson täyttää kuitenkin kaksi vuotta!
Synttäreitä juhlistetaan niinkin reilusti että lähden Ficon kanssa kisoihin.

Safi ja Gibson olivat tänään Vaasassa näyttelyssä, Gib val eri4 ja Safi VSP-veteraani.

Ai niin, torstaina käytiin Patricialla fysioterapiassa, Safi oli aika loistokunnossa!
Kirvakaan ei niin paha kuin viimeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti