torstai 31. maaliskuuta 2011

They won’t be able to eat asparagus if you cut that bit out

Kilpailut Liedossa sunnuntaina:
-Ekan radan suoritus tuntui jotenkin vähän valjulta, ja kaksi rumaa kohtaa sain siihen aikaiseksi. Toinen oli heti alussa huono käännös kakkoselta, jolloin Kirva melkein ehti hypätä renkaan, ja toinen oli pussin jälkeen takaaleikkaus kepeille, tuli vähän pyörimään jalkoihin. Kontakteilla piti juosta kauas eteen, nämä olivat ihan hyvät. Tokavika rima sieltä tippui, harmillista! Kello kuitenkin tykkäsi Kipen menosta ja aika oli nopein.

-Toka rata kaatui heti alkuun, olin sijoittautunut todella väärin kolmoshypylle mennessä, Kirva pääsi juuri ja juuri hyppäämään sen, mutta rima tippui ja seuraavat esteet olivat aika mahdottomia mennä oikein. Meni muutenkin aika onnettomaksi yritykseksi tämä. Vaikea loppu onnistui virheittä, eikä nyt kaikista rumimmalla tavalla edes!

Tällä viikolla ollaan käyty kerran treenaamassa, treenit meille piti Helena.
Kipen kanssa ei oltu ihan samalla aaltopituudella tänään, mutta mukavaa oli kuitenkin treenata. Enpä muistanut taaskaan palkkailla sitä käännöksistä, vaikka se teki tosi hyvin lyhyet hypyt kun pyysin. Sen sijaan suoraan putkesta tuli palkattua monta kertaa, vaikka ei se nyt pelkästään ratkaisua putkiongelmaamme tuokaan.

Safin kanssa treenit menivät tosi hyvin! Tai no toinen kierros ainakin. Että se oli hauskaa. Niinkin hauskaa että Safi iloitteli autossa vielä mun turvavyön poikki. Hiukan kallis huvitus, hinta-arvio 370e. Olisi edes syönyt ne takapenkkien käyttämättömänä olevat turvavyöt jotka olisivat siellä takakontissa olleet aivan tyrkyllä, mutta hänpä oli tunkenut itsensä Kirvan häkin ja ikkunan väliin ja väkisin ottanut juuri sen minun turvavyöni.

Rahanmenoa on viimepäivinä ollut muutenkin, muutettiin poikien kanssa Vierumäelle. Onpa mukavaa ja omituista ajatella, että tämä on nyt ihan pysyvä koti. Niin monta viime vuotta on asuttu vaan väliaikaisesti jossain. Pojat ovat sopeutuneet jälleen kerran muuttoon hienosti.
Kirvalle vaihdoin ruuankin, kyllästyin sen valtaviin ruokamääriin ja sitäkin suurempiin kakkakasoihin ja nyt kokeillaan Royal Caninin sijasta Acanaa. Tiedän, tiedän, pitäisi raakaruokkia.

1 kommentti:

  1. ÄÄÄÄÄÄÄÄK Ansa menee agi kisoihin! 9.4 lietoon.. JÄNNITTÄÄ.. siis Ansan puolesta mähän olin jänishuosu ja mun kaveri vie sen...

    VastaaPoista