sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Curly boys law

Lappeenranta, kolme starttia.
Eka rata kymppi, valitsin jotain aika epäkirvamaisia ohjauksia joilla saatiin pari karmeaa käännöstä. Virheet tulivat okserin rimasta ja yhdestä kiellosta. Aika oli kiellon huomioonottaen ihan mukava.

Toka rata nollavoitto. Keinulla käskytin ilmeisesti epäilyttävän tiukasti, se ei ollut mikään järin hieno. Okseri niukasti yli. Radalla oli yksi kohta missä kaksi aitaa olivat tosi lähellä toisiaan, mutta hyvin meni niiden välistä pyöritys. Olisi pitänyt luottaa vaan vielä enemmän Kippeen, kyllä se tuommoiset tekee hyvin. A ihan hyvä.

Kolmannella radalla tulikin sitten kaikenmoista. Ihan helppo umpikulma kepeille ei meinannut onnistua, sitten tuli yksi hylky, yksi kielto ja okserin rima taas. Aan kontakti todella oiva suoritus.

Okseria pitää treenata paljon! Tai ensialkuun varmaan riittäisi jos sitä muistaisi edes joskus tehdä..Edelleenkin turhaudun suunnattomasti hyppytekniikka-asioista. Joudun tukahduttamaan ainaisen kilpailujen jälkeisen tomeran treeni-intoni, kun tiedän että meidän pitäisi keskittyä tässä vaiheessa eniten hyppyharjoituksiin. Mutta kun keksisin 1000 hauskempaa asiaa. Käsittämätöntä miten näin hienossa lajissa voi noin tympeä osa-alue olla niin tärkeä. Välillä toivon että voisin olla autuaan tietämätön kaikesta hyppäämiseen liittyvästä. Aika noviisihan minä olenkin, mutta en tahdo kyllä tietää yhtään enempää jos se lisää tuskaa.

Koitin tänään pitää meidät Kirvan kanssa tosi rauhallisina. Onnistui vähän paremmin kuin Turussa viime viikonloppuna, jossa Kirva mm. hakkui itselleen kuolaa korvaan niin että joutui niitä vielä radallakin ravistelemaan. Tosin tokalta radalta meinattiin myöhästyä kun en saanut Kirvaa pihalla irroittamaan otettaan remmistään. Kisakäyttäytymisen kanssa vielä vähän tekemistä. Pitää siis kisata enemmän jotta voidaan harjoitella! Ja sehän passaa.

Kisavalmistautumiset eivät olleet ehkä kovinkaan ihanteelliset, koirat viettivät edellispäivän käytännössä kokonaan autossa. Lähdin aamulla klo 4:30 Pietarsaareen ja kotiuduttiin sieltä klo 21.30. Onneksi autossa on sentään aika isot tilat... Pojat ovat kyllä ihan parhaita reissutovereita.

4 kommenttia:

 1. Miulla onkin yleensä kamera ihan joka paikassa mukana. Mutta joo, se on ku näitten kameroiden kanssa alkaa pelleilemään niin kohta mikään ei riitä! :'D

  Mutta onnea nollavoitosta. Tosi kiva lukea näitä siun tekstejä. Tulee itelläkin hinku, että kyllä mekin joku päivä vielä (ehkä) päästään kisaamaan! :---)

  VastaaPoista
 2. Onnea nollavoitosta! terveisin kolmanneksi sijoittuneet Satu ja Topi.

  VastaaPoista
 3. Viivi: Kiitti! Pääsette toki.

  Satu: Kiitokset! Ja oikein paljon onnea sertistä :)

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea nollavoitosta, hieno juttu! :)

  VastaaPoista