maanantai 21. maaliskuuta 2011

Quiet is the new loud


Perjantaina kävimme hallilla Safin ja Attiksen kanssa. Safi teki vähän serpentiinejä, ihan hienosti, ja tosi lujaa. Lisäksi tehtiin pöytää putken kautta, en jaksanut hakea siihen maksijalkoja, joten teimme matalalla josta Safi sitten tarjosikin ahkerasti 2on2offia.
Attiskin pääsi pitkästä aikaa tekemään pikkuisen. Ja voi hyvänen aika sentään pienen lieron intoa. Harmi, että ei sen kanssa kovin paljoa viitsi edes noin huvin vuoksi tehdä, kun sairaus+lääkkeet ovat huonontaneet motoriikkaa niin valtavasti.

Lauantaina olin aamupäivän Orimattilassa epiksissä katsomassa kurssilaisten hienoa menoa, ja iltapäiväksi oli sovittu treenit Ficon kanssa.
Teimmekin aikamoisen turbotreenin, mutta Ficohan ei vähästä hyydy. Ensimmäinen kierros puomia ja aata, aika hyviä. Hienointa on huomata kuinka Fico nykyään kestää etäisyyttä varsin kivasti. Tai no sivulle ja eteen, ei vielä taakse. Kokeilin aata myöskin etupalkalla, eka toisto oli ihan hyvä, tokalla tuli läpi ja kolmannella jäi aika ylös kyttäämään kuin joku punavalkoinen bordercollie konsanaan. Etupalkka ei siis Ficon juttu ainakaan näin suoriltaan ja ainakaan pallon kanssa.
Toisella kierroksella vähän rataa. Keppien hakemista jouduttiin tekemään erikseen, samoin kun yhtä päällejuoksukohtaa. Jos tuollaisia on hypyillä monta rinnakkain, niin sujuu ihan helposti, mutta on paljon vaikeampaa jos Fico on tulossa esim. putkesta suoraan hypyn takaa. Näitä täytyy vahvistaa paljon palkkaamalla hyppäämisestä.
Kolmannella kierroksella vähän valssia ja takaakiertoa. Valsseissa ei puhuta Ficon kanssa vielä ihan samaa kieltä, mutta muutamat tosi hienotkin saatiin aikaiseksi. Oli kyllä tosi kivaa.

Kirva ja Gibson olivat viikonlopun Liettuassa näyttelyissä, Kirva sai molempina päivinä kaiken mitä oli tarjolla, eli sieltä tuli sertiä, cacibia, roppia ja voittajatitteliä. Gibson oli lauantaina val eri3 ja sunnuntaina val eri4.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti