torstai 18. elokuuta 2011

Some people don't have sleeping bags

Eilen taas PAW-treenit, hyvät oli. Vähän meinasi päivä mennä heti aamusta pieleen myöhästymisineen sun muine juttuineen, mutta sain onneksi lainaksi hyvän mielen päähineen, jota ei kyllä riisuta edes saunassa.
Merillä oli meitä varten reilu 30 esteen rata, mutta lopetin tutustumisen suosiolla jo esteellä 21. Alun takaatyönnöillä en oikein liikkunut mihinkään ja Kirva näytti mallikkaita irtoamisia väärään suuntaan. Tuosta tulikin sitten mieleen yksi juttu mikä kisoissa saattaa kurjaa mieltä aiheuttaa. Kirvaa on koko sen harrastushistorian ajan palkattu esteille menemisestä, oli ne sitten vääriä tai oikeita. Meidän treenaaminen ja palkkaus perustuu hyvin pitkälle pelkän irtoamisen/estehakuisuuden vahvistamiseen, ja Kirva onkin mielestäni kivasti oppinut että epävarmuuden hetkellä valitaan edestä joku este. Kisoissa tämä ei jostain syystä toteudu, vaan satunnaisen valinnan sijasta hän tulee kyselemään minulta, ja sekös ärsyttää. Ihan itse olen tämän ilmiön sieltä kaivellut esiin, kai sen vuoksi että kisoissa olen liian varmistelevasti ohjannut ja Kippe luulee että treenisäännöt eivät ole voimassa.
Tavoitteena siis saada sinkoilut kisoihinkin!

No ne takaatyönnöt kyllä onnistui sitten ihan hienosti. Muuri ei meinannut pysyä kasassa, kulmankierto pakkovalssilla ei ollut järin tiivis ja yhtä vaikeaa päällejuoksumaista kohtaa hiottiin uusintakierroksella vielä niin että Kirva sai apuohjaajalta siitä palkkaa. Puomit hienot!

Safikin treenasi parit pätkät ja nyt vasta alkaa näyttää Cuz-pallo hajoamisen merkkejä. SM-kisoista sen ostin ja sen jälkeen sitä on käytetty n. kerran viikossa agilitytreeneissä. Aika kestäväksi voisi tuota siis kutsua!

Tänään pojilla on tylsä päivä. Kirvalla siksi että hän joutui fyssarille, ja Safilla siksi että hän ei päässyt fyssarille. Kirvan etuosasta hiukan näkyi liioiteltu mustikkatreeni, mutta muuten oli aika kivassa kunnossa. Käyttäytyminen oli taas astetta parempaa, ihan loppuhetkillä siellä oli aistittavissa jopa rentoutumistakin. Kyllä se vielä oppii!

Näköjään piti kaikki kappaleet lopettaa huutomerkkiin!

1 kommentti:

  1. Miten ois Emilia, jos nyt kuitenkin korvaisit mustikkatreenin joka toisen päivän ruoka ruohikosta treenillä? Tai voithan tehdä mustikoita ruohikosta treeniä, mutta se ei kuulosta ihan yhtä mielekkäältä. Niin, tai jos heität sen ruuan siihen Kirvan matolle niin et joudu edes paikkaa vaihtamaan. Säästyt vaan veden lisäämiseltä.Ainii:!

    VastaaPoista