sunnuntai 21. elokuuta 2011

It's what we needed to have a good time

En keksinyt mitään muutakaan hauskaa tälle päivälle, joten hallille tuli lähtö Attiksen, Comten, Gibsonin, Kirvan ja Safin kanssa.

Nämä olivatkin Comten ensimmäiset agilitytreenit. Suoran putken hän suoritti varsin helposti, mutkaputkea piti vähän pohtia mutta kyllä sinnekin sitten rohkaistui. Lisäksi tehtiin kahden hypyn suoraa.

Gibson ja Attis tekivät pientä radanpätkää ja Gibson lisäksi vähän kontakteja. Attis oli liikuttavan onnellinen päästessään puuhailemaan. Hän haluaisi niin kovin mennä, mutta kun kroppa ei oikein tottele epilepsian ja lääkkeiden heikennettyä motoriikkaa. Eli paljoa ei tehty, mutta muutaman nakinpalan verran kuitenkin. Tuollaiselta hömpsöttelyähän se on, ei enää tietoakaan siitä eteenpäin vievästä voimasta mitä joskus terveenä juniorina. Kipillä sitä ei ole ollut edes havaittavissa, hän hömpsöttää menemään aina tasaisen iloisesti.

(Pari huomiota videosta: Comte on lannistetun näköinen kun sitä kiskoo pois palkalta päin ja Attis on oikeasti tosi hoikka, vaikka näyttääkin vyöryvältä tynnyriltä.)

Safi teki parit pienet radanpätkät joihin sisältyi kontaktit.
Kirvan kanssa oli tarkoitus tehdä vain hyppytekniikkaa. Tahdoin kokeilla jotain meille uutta harjoitusta joten tehtiin power gridiä. En minä nyt tiedä oliko siinä paljon poweria, mutta ihan hienosti sen minusta meni.
Lisäksi rohkaistuin vähän työstämään pujottelun avokulmaa, sen kanssa kun oli PAWin treeneissä kovastikin ongelmia yksi kerta. No nythän se meni hyvin, sain sujumaan ansaesteidenkin kanssa, olin aika varma että kurvaa kepeille tuon minua lähimmän hypyn kautta, mutta ei edes yrittänyt! Tulin vähän liian pitkälle vahingossa itse, palasin sitten vielä takaisin puomin toiselle puolelle.

4 kommenttia:

 1. Huh miten taitava Kiivu! Comte on jo varsin iso mies! Tosin jotenkin lieromainen liikkeissään, siis kaikella rakkaudella. Luulen, että Sinni tahtoo tavata Comten.

  Sitä mä vaan ihmettelen, että miten sait noi kaikki autoon kerralla?

  VastaaPoista
 2. Kolme heistä tuotiin minulle ystävällisesti eri autolla.
  Comtelle sopii tapaaminen!

  VastaaPoista
 3. Heii kukas tämä Comte on! ;) Mutta vitsit Gibson on nopea! Mistä tuommoista vauhtia saa...?

  VastaaPoista
 4. Comte on Safin poika, jota vanhempani eivät voineet estelyistäni huolimatta vastustaa :-) '

  Hyvän vauhdin saa ainakin kun viime treenikerrasta on liian kauan aikaa ja on pitänyt katsoa kun Comte-kakara pääsi tekemään ensin. Mutta kyllä Gib toisinaan muutoinkin ihan kivasti kipittää, vielä kun saisi aikaiseksi opettaa sille vähän lisää asioita.

  VastaaPoista