sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Les temps sont durs pour les rêveurs

Hieno keinu tulossa!

Eilen oli aika kamalat olosuhteet kilpailla Varkaudessa, fiksumpi olisi varmaan jättänyt väliin.
Hyvin Kirva ja Safi kuitenkin päivän jaksoivat, vaikka rääkkäykseksihän tuota voisi luonnehtia.
Ekalta radalta saatiin niinkin komea potti kuin 18 ja jotain. Siinä taisi olla rima ja pari keppisähläystä (ei huolestuta, ihan omaa tyhmyyttä).
Toka rata olikin sitten vain kaksi estettä pitkä. Lähti puomilta ennen lupaa.
Hyppärillä tungin itseäni liian lähelle putken ulostuloa ja Kirva sinkosi keppien sijasta n. 10m päässä olevalle hypylle. Otin uudestaan putken kautta, ja kun maltoin jäädä kauemmas katselemaan niin hyvinhän tuo sujui.

Tänään Mikkelissä oli paljon miellyttävämpää. Olin paikalla jo 07:15 joten sain auton niinkin hyvin varjoon että sitä riitti ihan siihen asti kuin lähdettiin. Lisäksi kisapaikan vieressä ollut joki/puro oli ihan verraton.
Eka rata meni hyvin! Yksi rima sieltä tuli, ja lopusta kaksi kieltoa. Lisäksi puomille meni vinossa, mutta lopputuloksissa oli vain 15, että en tiedä saatiinko muka vain yksi kielto, vai puomin ylösmeno riman lisäksi. Ei pitäisi olla niin hemmetin vietävissä, tein muita katseltuani Kirvan kanssa lopun takaaleikkauksen ihan tyhmästi, vaikka olisi pitänyt ymmärtää että ei Kippe tuollaisissa tilanteissa mihinkään lähde kaarrattamaan.

Toka rata oli tosi helppo. Saatiinkin siitä nolla, sijoituksella 6/60. Tehtiin hyvät ja maltilliset kontaktit, tahdoin taas tilanteen herraksi eilisen jälkeen. Ja taas jaksan iloita siitä, että hikisen viikonlopun viimeinen rata, eikä yhtään rimaa alas. Loisto Kiiva!

Kolmen viikon päästä vasta seuraaviin kisoihin. No, niitä odotellessa nautitaan lomasta! Vielä kun saisi puuhattua aidan tuohon pikkuiseen pihaani niin johan kelpaisi.

2 kommenttia:

  1. Apua en tiennyt teidän uudesta blogista! Ja juu, saat. Mulla on oikeastaan siitä kaks kuvaa, toisessa se makaa sulla sylissä. :)

    VastaaPoista
  2. http://seibrin.1g.fi/kuvat/Muut+koirat/Kirva/
    Laitoin kuvat nyt tuonne vaikkei niitä ollutkaan kuin kaksi.

    VastaaPoista