tiistai 19. heinäkuuta 2011

I can sing Baa Baa Black Sheep in Latin

No niin, takaisin normaaliin. Olin tuossa viikon verran retkellä Kreikassa ja pojat olivat siis hoidossa sen aikaa. Tulin torstaina takaisin ja perjantaina Safi sai tilasyistä mennä vielä viikonlopuksi kotiin vahtimaan lieroja kun Kirva, Wicky ja Lily pakattiin Seinäjoen kuormaan. Kirvalla oli siis supertylsä viikonloppu karsintaturistina, mutta eilen vihdoin pääsi itsekin tekemään. Tehtiin tosi jyrkkiä takanaleikkauksia kepeillä, näihin osaan tarvitsi lelun valmiiksi. Jatkettiin jyrkillä takanaleikkauksilla putkilla, ne menivät ihan hyvin. Rimat oli nyt poikkeuksellisesti kaikki 60cm paitsi eka ja vika 65cm. Hyi!

Tavalliseen tapaan isojen kisojen jälkeen tuli taas iso treeni-into, ja vielä suurempi kisainnostus. Onneksi ensi viikonloppuna kilpaillaan Mikkelissä molemmat päivät. Janakkalaankin ilmoitin seuraavalle viikonlopulle kun oli sopivasti lahjakortteja.

Lahjakorteista tulikin mieleeni, että taitaa kestää vielä tovi ennen kuin Kirva pääsee syömään jotain muuta kuin Royal Caninia. Täytin eilen ruokatynnyrit, ja palkintomurkinaa jäi vielä vajaa 15kg. Lisäksi lahjakortteja on tosiaan vähän yli 30 kilon edestä. Kirva on saanut noita lahjakortteja agilitykilpailuista ja Comte ja Safi voittivat kilotolkulla nappulaa erikoisnäyttelystä. No, syötellään nuo ja sitten Kippe saa vaihdoksen toisaalle.

Sinni tuli eilen hoitoon, joten tämä viikko vietetään varsin pannonialaisessa seurassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti