torstai 21. heinäkuuta 2011

Does my coat sweep when I go round a corner?

Kirva treenasi tänään leikkauksia ja kääntymisiä okserilta,  kerran hajosi koko systeemi, mutta muuten oikein hyvin. Lisäksi avokulmaa kepeillä ja jotain pieniä pyörittelyjä hypyillä. Sain tänään jotenkin tosi hyvän tuntuman päälle, en jäänyt turhia hinkkaamaan ja varmistelemaan, vaan menin vain. Kyllä Kiivu hommat hoitaa. Tulisipa jo lauantai  (ei saa tosin toivoa että loma menee nopeasti), tahdon kokeilla osaanko silloinkin ohjata samalla tavalla. Hassua miten joku näin kokonaisvaltainen oivallus iski näin pienessä ja mitättömässä treenissä.

Sinnin kanssa onnistuttiin tekemään kuuden esteen harjoitus heti tokalla yrittämällä. Sen kanssa on perin jännittävää tehdä. Mutta lähdöt toimi tosi hienosti, ja yhdet kepitkin tehtiin. Kyllähän Simppa on tätä tahtia pian ihan etevä agilitykoira.

Sahvi teki samaa kuin Sinni, tosi hyvin tietysti.

Unohtui viimekertaisessa mainita, että pojat olivat ennen reissuani Patrician käsittelyssä. Safilla oli aika pitkä väli edellisestä käynnistä, ja olihan sinne jotakin jumia ehtinyt tulemaan, mutta hyvin hoituivat ja seuraavan kerran voi taas ottaa vähän pidemmän ajan kuluttua. Kirva oli käsittelyssä rennompi kuin aikaisemmin, vaikka rento on vieläkin vähän väärä sana kuvailemaan Kipen hoitokäyttäytymistä. Monenmoista jumia oli silläkin, ja Kirva saakin mennä muutaman viikon kuluttua taas uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti