perjantai 10. joulukuuta 2010

Your reward will be in Devon

Olemme juu treenanneet tälläkin viikolla pariin otteeseen, vaikka alkuviikosta kärsin suuresta surkeuden aiheuttamasta agilityahdistuksesta. Irtisanouduin treeniryhmästäkin kun ei oikein miellyttänyt ajatus treenata liukkaalla matolla ja saada lisää tahmeita agilitykokemuksia.

Tiistaina oltiin hallilla Lotan ja poikien kanssa. Tein ihan liian pitkän treenin, joka ei edes mennyt mitenkään kovin hyvin. Niin ja kappas vain, niitä outoja "rytmihäiriöitä" kepeillä tuli nytkin, tosin nimi vaihtui kyllä ihan oikomiseksi. Lopuksi kaiken liian tekemisen päälle otin pienen tauon jälkeen vielä pari puomia ja kepit. Onneksi otin, ne olivat sen verran hyviä että ei jäänyt ihan kamala maku treeneistä.

Safi teki pari puomia ja keinua. Se oli aivan liian vähän, jos häneltä kysytään. Oli sitten tehnyt autossa häkkiinsä sellaisen vaatimattoman itsensä kokoisen reiän. Eipähän tarvitse enää avata luukkuja kun käyttää tuota häkkiä. Olen koittanut vähitellen alkaa vähentämään agilitytreenausta Safin kanssa, siitä tuloksena pari autossa hajoitettua takkia, pari purtua remmiä, yksi koiraverkon kiinnityshihna ja nyt tuo häkki. Ei kannata suututtaa Safia.

Eilen kävin ottamassa vähän maltillisemmat treenit, Kippe oli jälleen oikein hyvä.

Viikonloppuna messariin, itse olen hommissa, handlerina sekä sunnuntaina Kirvan kanssa kehässä.

1 kommentti:

  1. Hahhahhaahaa, hyvä Safi! :D Kannattaa kuunnella poikaa eikä saa vähentää agsailua ;D

    VastaaPoista