keskiviikko 22. joulukuuta 2010

1517

Jopas oli mukava päivä tänään. Meri ja Kiusa tulivat tänne treenaamaan. Oltiin juuri oikeaan aikaan liikenteessä, aamulla ei vielä ollut liian kylmä. Ei tullut yhtään viileä lämmitellessä, treenatessa eikä jäähdytellessä. 

Minä treenasin Kirvan kanssa sopivasti, en siis liikaa! Tein muutamia palkattuja käännöksiä, vähän tiukkaa takaaleikkausta ja puomia ja aata. Notkoselkäsuorituksia ei aalla onneksi tänään näkynyt. Puomilla Kirvan ajatus on niin hyvin eteenpäin, tuon kun saa pidettyä.

Safi teki ihan vähän myöskin matalilla hypyillä. Se on kyllä hauska kun se on ihan raivopäänä, räkä vaan lentää. Killikään ei niitä hiljaisempia kavereita ole, mutta kyllä Sahvi taitanee sen voittaa. 

Nyt on muutaviksi seuraaviksi päiviksi luvattu niin kylmää, että ei taideta tareta treenaamaan. Sunnuntaina olisi tarkoitus mennä Outin ja Ficon kanssa hallille. Sen jälkeen lähden muutamaksi päiväksi Unkariin, joten ei ennätetä enää treenaamaan ennen Hyvinkään kisoja. Ensi vuodeksi onkin sitten tiedossa aika hulppea treenipaikka, ei tarvitse pakkasista välittää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti