tiistai 14. joulukuuta 2010

It's a four-bounce ubique

No niin, nyt on taas vietetty pari varsin pitkää päivää messarissa.

Lauantaina kävin esittämässä Geenan tuloksin VAL ERI2 ja Finn Noir-koirat oikeutetusti voittivat kasvattajaryhmällään joten iltapäiväksi oli tiedossa pyrähdys isossa kehässä. 

Sunnuntaina kehässä oli Kirva, joka oli ROP kera sertin, cacibin ja tietty voittajatittelin. VSP oli Selma-sisko. Kirvalla oli pitkä päivä Pomppa-standilla, mutta tosi hienosti se vielä jaksoi isossa kehässä. Näin tuomari Blaz Kavcic saneli Kipestä: Big male, excelllent type. Very nice head, eyes a bit ?. Compact neck, good topline and body. Well set tail. Deep chest. Well angulated long legs. Balanced movement.

Tämän vuoden näyttelyt on nyt näytelty. Itse kävin ihan ennätysvähän näyttelyissä (ja agilitykisoissakin, mutta se ei ollut oma valinta), mutta Kirva saavutti silti vaikka mitä (JMV-10 BALTV-10 EEJV-10 EEV-10 PMV-10 V-10 EE JMVA) kun hänellä on pari varsin innokasta näyttelyynviejää. Safikin kävi kehässä pariin kertaan sekä Gibsonista tuli kolmen maan (FIN&EE&LV) valio. 

Mukavin näyttelypäivä oli ehdottomasti Porvoossa, sinne oli kroatispesialistille ilmoitettu ihan ennätysmäärä koiria, joten kehä ihan vilisi sukulaiskoirista. Kirva päätyi sielläkin rotunsa parhaaksi, ja iltapäivällä vielä nousi suuresta määrästä koiria BIS-3 junioriksi ja pääsi ykkösryhmässäkin jatkoon. Porvooseen oli ilmoitettu myös Safi, joka oli sekin ROP.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti