sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Well, what's wrong with a little destruction?

Ei se hullu ole, vähän vilkas vain.
Toimintakyky +1 Kohtuullinen
Terävyys +3 Kohtuullinen ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu +1 Pieni
Taisteluhalu +3 Suuri
Hermorakenne +1 Hieman rauhaton
Tempperamentti -1a Häiritsevän vilkas
Kovuus +1 Hieman pehmeä
Luoksepäästävyys +3 Hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
Laukauspelottomuus +++ Laukausvarma
Lopputulos 122p, laukausvarma

Kirva oli niin Kirva.
En nyt viitsi hirveästi videon lisäksi mitään tarinoida. Mutta ainakin minut pisti video kovasti hymyilemään, on se kyllä oivallinen persoona. Vähän pelkäsin, että Kirva vain huutaisi testin läpi kun huomaisi etten saa sitä siellä komentaa, mutta se keksikin jotain rutkasti parempaa. Remmissä roikkuminen oli alusta asti niin ihanaa, että eihän siitä malttanut oikein luopua koko testin aikana. Aika lähelle sai esim. hyökkääjä tulla ennen kuin Kirva malttoi irrottaa remmistä.

Kelkan kiertäminen oli myös haasteellista kun lahkeessani roikkui yksi pieni kroati. Kelkka oli selvästi pahoin juttu, muut hommat olivat suhteellisen helppoja. Tuomarin kanssa leikkiin ryhtyminen oli  tosi paljon odotettua laimeampaa, mutta silloinkin taisi tosiaan tuo oma remmi kiinnostaa enemmän. Ainakin muuten tähänastisten kokemusten perusteella ei ole mitään väliä kuka roikkuu lelun päässä.
Kommentteina tuli mm. että ei tuon kanssa elämä tylsää ole, ja että melkoinen ilopilleri ja touhuaja mulla siinä. Onhan se. Ihan oma lukunsa, niin kuin tuomarit totesivat ennen kuin lähtivät pisteitä laskemaan.

Luulen, että Kirvalla oli ihan mukava päivä. Ainakin arvosteluamme odotellessa lelunsa kanssa varjossa makaillessa se näytti tismalleen yhtä tyytyväiseltä kuin agilitysuorituksen jälkeen.

1 kommentti:

  1. Hienoa kun testautit Killin! Tuomarit oli sitten veljesi kanssa samaa mieltä Killin häiritsevästä vilkkaudesta ;-)

    VastaaPoista