lauantai 12. toukokuuta 2012

Bonjour, mon petit bureau de change

Torstaina sain muuten pyöränikin kotiin. Iltapäivällä tehtiinkin heti pyörälenkki Kipen kanssa, Safi jäi kotiin parantelemaan kakkaheikotustaan. Hassua miten helppo pyöräilykoira Kirva on, ei uskoisi. Ainoastaan tässä  kotipihassa parkkipaikan ohitus on hiukan haasteellista, koska autoon on aina niin hullu kiire.

Eilen aamupäivällä kävin treenaamassa Kirvan kanssa! Viime kerrasta onkin aikaa. Kirvahan oli ihan sikahyvä. Nyt laitoin jopa maksirimatkin. Kyllä niitä sieltä pari tuli alas, mutta ei ollenkaan pahasti. Treenasimme keppien korjaajaa odotellessa, joten keppejä ei tullut tehtyä. Siinäköhän syy hyviin treeneihin... No nyt on kepit hitsattu, että ensi viikolla pitäisi uskaltautua ehkä kokeilemaan niitäkin. Ficon kanssa ollaan menossa ensi viikonloppuna kisoihin, ja olin ihan hilkulla ilmoittaa Kiivunkin, mutta ehkä me sitten mennään vasta kesäkuun alussa.

Eilen oltiin Viivin ja Leevin kanssa mukavalla iltaulkoilulla. Vain Kirva pääsi nauttimaan tästä puolimaratonista, Safi paranteli edelleen kakansyönnistä aiheutuneita mahanpuruja. Uintiakin pääsi parissa kohtaa lenkkiä harjoittamaan. Kirva oli ihan yhtä surkea uimari kuin aina ennenkin. Paha dilemma koiralle, joka rakastaa vettä.

Huomenna luonnetestiin! Ennakko-odotuksia ei juuri ole. Veljeni kyllä totesi, että ei keksi kuvaavampaa termiä Kirvasta kuin häiritsevän vilkas. Pah.

1 kommentti:

  1. Tämä kommentti liittyy edelliseen postaukseen. Ei ole pitkä aika, kun olen siivonnut sisältä kakkaoksennuksia. Lähti matto ja sänkyni sijauspatja pesulaan. En toivo niitä siivousbileitä kellekään.

    VastaaPoista