perjantai 11. toukokuuta 2012

S is for shits and slit

Tiistaina oli viikon tauon jälkeen PAW-päivä. Ilman treeniä tosin. Lenkkeiltiin Renkomäessä Merin, Sinnin ja Hopun kanssa. Safista juoksunjälkeinen Hoppu olisi ollut vieläkin tosi kiinnostava. Sinnistä puolestaan uusi maasto oli tosi kiinnostava, pari kertaa hän tuli lenkin aikana näyttäytymään ja muuten suhasi ties missä. Hassua että seurueemme muita koiria ei yhtään kiinnostanut missä Sinni liihottaa ja minkä takia. Mutta Sinnillä oli hauskaa!

Loppuviikko onkin ollut varsin paskaisaa.
Keskiviikkona käytiin Viivin ja Leevin kanssa edellismerkinnän videon osoittamalla lenkillä. Puhuin puhelimessa kun huomasin että Kippeä ei näy missään. Yleensä se ei montaa sekuntia kauempaa ole poissa näkyvistä, joten olisihan se pitänyt arvata että kakkakasan luota hänet löytää herkuttelemasta. Ison läjän ehti nautiskella, paperit sentään jätti. Muuten oli kyllä ihan mukava päivä, ja onneksi Kirva ei pyörinyt löydöksissään.

Eilen aamulenkillä Safi jäi jälkeen, mutta se nyt saattaa muutenkin jäädä joskus nuuskimaan tai nakertelemaan keppejä jonkin matkan päähän. Ei sitten tullut mieleeni vilkaista että mitä hän tekee, oli nimittäin vähintäänkin yhtä komea löydös kyseessä kuin Kirvalla keskiviikkona. Eipä jäänyt tästäkään muistoksi muuta kuin paperit. Hyi hitto sentään, pitääkö sitä ihmisten nyt ihan joka paikkaan paskoa. Tai voisihan sitä itsekin alkaa tietty olemaan vähän valppaampi... En tiedä mitä oli tämän hädän yllättänyt uhri pistellyt poskeensa, mutta Safin vatsa ei siitä pitänyt, ja jouduinkin kuuramaan matolta kakkaoksennuksia illemmalla.

Kohta olisi tarkoitus lähteä vähän ulkoileman, otetaan tavoitteeksi selviytyä ilman ällöttävyyksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti