tiistai 1. marraskuuta 2011

A monkey needs to dance so do you

Kirva on tuo virheä, rata lähtee vasemmasta alakulmasta ja minä olen tuo lila rusetti.

On kyllä aika laimea kuvata eilisaamuisia hienouksia tuolla kurjalla piirustuksella, mutta ei voi mitään.
Lähdettiin hyvinkin aikaisin putkimiestä pakoon, joten ohjelmassa oli taas aamutreeni. Siellä oli esteet suunnilleen tuolla tavalla valmiina, ja niistä tehtiin tuollainen mukava ja helppo pätkä. Suunnitelmana ei ollut erityisesti irtoamistreeni, mutta mitäs siinä vastustelemaan kun Kirva moista tarjoaa. Edellispäivän hulluvaihde oli todellakin vielä tänään päällä. Olin melko varma että muuten hieno ensimmäinen yritys katkeaa puomiin, vauhti näytti siltä että pysähtyminen ei tule onnistumaan. Mutta onnistuihan se, ja sen jälkeen vielä hieno pieni käännöskin. Tuo puomi oli taatusti hienoin mitä Kirva on koskaan tehnyt.

Tehtiin normaalia pidemmät ja mukavammat lämmittelyt sekä jäähdyttelyt Mäkelän metsissä, halusin etukäteen vähän hyvitellä tämän päivän kurjuutta. Suunnilleen 12h autoilua (850km), yhdet hautajaiset ja työt ovat ehkä vähän liikaa samalle vuorokaudelle. Mutta pojat olivat kovin kultaisia ja kärsivällisiä. Koitin parhaani mukaan hemmotella heitä kotona vähän ekstraherkuilla, vaikka oikea palkinto olisi kyllä ollut kunnon iltalenkki töiden jälkeen. Jää kyllä huomiselle.

2 kommenttia:

  1. Mainio synttärilahja tämä tällainen kirjoitus, ihan paras! Ja toi kuva on tosi sympaattinen, jo pelkästään se sai hymyilemään ennen lukemista.

    VastaaPoista
  2. Samaa tulin sanomaan. Hellyttävä piirros! :)

    VastaaPoista