sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Crossing galaxies of taxis and backseats and drunk suites and half-Greeks

Kuva viety Viiviltä
Aamulla lähdin poikien kanssa vähän kiireellä hallille, kun torkkutoiminto oli houkuttanut vähän liian monesti. Onneksi en ollut muistanut siirtää kelloa, joten autossa huomasin että eihän tässä mikään kiire ole. Ehdittiin oikein hyvin treenata ennen seuraavia tulijoita.
Tein 12 esteen radan valmiina olleista esteistä, mukaan tuli pakkovalssi alkuun, kepit umpikulmassa ansaesteellä, takaakierto ja yksi toinenkin hyppy putkihoukutuksella. Kirva oli ihan hullu! Todella liukas ja irtoava, kerrassaan valloittava.
Ratakin meni ihan hyvin, tosin ennen keppejä kävi kyllä aika useasti nappaamassa ekstrahypyn. Parit rimat tuli alas myöskin. Tokalla kierroksella tehtiin rata nollana ja lisäksi vähän häiriötreeniä aalla. Teki tosi hyvin, vaikka juoksin edestä ohi ja jatkoin taaksepäin huudellen estekäskyjä. Putkiansat ei kyllä ole mitenkään erityisen vaikeita Kirvan kanssa, mutta hyppyjä se kyllä hakee monessa kohtaa reitilleen ihan väkisin. Yksi juttu mitä pitäisi oikeasti treenata on tyrkyllä olevat renkaat. Kirvahan on renkaalla varsin usein silloinkin kun ei pitäisi.

Safi kanssa pientä pätkää missä oli pari putkea, kepit ja aa. Jopas teki hyvin! Safilla on kyllä paljon nopeampi pujottelu kuin Kirvalla, mutta ei se kovin itsenäinen tai kulmia osaava ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti