perjantai 25. marraskuuta 2011

Go and make a tent in the living room and eat Dairylea

Viime viikolla treenattiin kaksi kertaa. Maanantaina hyppytekniikkaa ja pituusjuttuja ja tiistaina oli sitten isommat treenit Merin kanssa. Silloin tehtiin Killin kanssa Turun toisen javascript:void(0)radan alkua, jonka sai kyllä hyvinkin onnistumaan sieltä neljän hypyn takaa.

Keskiviikkona pojilla oli taas aika Patricialle. Kummallakin löytyi kyllä jonkin verran hoidettavaa. Mukavaa on se, että Kirva alkaa olla ihan siedettävä hoidettava!

Perjantaina saimme pitkästä aikaa kylään Sussen, Maksin, Rinon ja Ansan! Olipa hauskaa nähdä heitä kaikkia. Kirvakin oli kovin onnessaan vanhojen tuttujen näkemisestä.

Lauantaina lähdettiin Kirvan kanssa Kotkaan kisoihin. Kävin aamusella ensin Lahdesta noukkimassa Ficon ja sen jälkeen vielä Viivin kyytiin kisaseuraksi. Ficon startit olivat ennen Kirvaa. Että olikin mukava olla kisapaikalla tuollaisen vähän normaalimman koiran kanssa. (No joo, tuskin Kirvakaan mitenkään epänormaali on. Lähinnä vaan turhan vapaalla kasvatuksella varttunut astetta kiihkeämpi kaveri.) Kotkalaisten uuden hallin vieressä meni rutkasti mukavia metsäpolkuja, joita tallailtiin päivän mittaan moneen otteseen sekä Ficon että Kirvan kanssa.

Ekalta radalta tehtiin ihan ok nolla! Olin varautunut siihen, että joudun maanittelemaan Ficoa puomilla pidempäänkin alas asti, ja samalla ehdin siirtyä ties minne. No se tulikin melko suoraan alas asti, josta sitten vapautin vaikka en kyllä ollut vielä siellä missä piti. Siihen tuli sitten vähän improvisoitu huitaisu, joka aiheutti kyselyä, mutta ei onneksi muuta. Keinu oli Ficoksi nopea ja A-este Emiliaksi häpeällinen. Käsilleni on kyllä tehtävä jotain. Ne jos jotkin ovat kaukana visioistani. Olisivat edes sellaiset kunnolliset kunnioitusta herättävät Keski-Eurooppalaiset vispiläkädet, mutta ei.



Tokalla radalla aan jälkeen (nyt sentään vaadin alas asti) huiskaisin ensin väärälle hypylle, ja sitten sen jälkeen vielä putken sijasta puomille. Tällä radalla kyllä tuli muitakin huolimattomuusvirheitä.

Hyppäri meni hyvin. Kepeillä sain kiellon aikaiseksi, mutta ihan mukava suoritus kuitenkin yhtä surkeaa pakkovalssia lukuunottamatta.
Onneksi oli ihan supermukavaa Ficon kanssa, koska Kirvan kanssa ei kyllä ollut.

Eka rata olisi ollut oikeinkin hauska hyppäri, mutta Kippepä varasti lähdössä, joten tätä rataa ei siis menty. Jännä juttu kyllä, viimeksi on tälläisiä lähtöongelmia ollut toukokuussa Imatralla.
Seuraavalla radalla kyllä pysyi, mutta huonoa menoa muuten. Kolmannelle radalle ei enää jääty, aikataulut oli niin kovasti myöhässä enkä tahtonut tyystin pilata edellisviikonlopun mahtitunnelmia.

Tällä viikolla ollaan treenattu vaan kerran. Tiistain treenin aiheena Merin kanssa oli poispäinkäännökset. Menivät mielestäni ihan hyvin, vaikka Meristä me ei niitä tarpeeksi hyvin osattukkaan.
Kiusa ja Meri tulevatkin tänään illalla tänne, jotta päästään sitten hyvin matkaan huomenna. Jukra että olenkin kaivannut näitä reissuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti