keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Took a little time to make it a little better


Ficon kanssa ollaan kilpailtu Janakkalassa ja Nastolassa.
Molemmissa kisoissa oikeastaan ihan samanmoiset suoritukset. Agilityradoilla on ollut tosi helppoa, sujuvaa ja mukavaa ja hyppäreillä ollaan vähän sählätty. Ettei ihan liian ruusuista olisi, niin se täytyy sanoa että kontaktit ovat tällä hetkellä aika kurjassa kunnossa. Oma todella epäjohdonmukainen käyttymiseni sekä vähäinen treeni ovat aika kätevä yhtälö.
Päätin kuitenkin olla ottamatta asiasta mitään stressiä, kyllä ne siitä vielä saadaan takaisin yhtä hyviksi mitä ne jo yhdessä vaiheessa olivat. Ja Outi tekee minulle tulevaa SM-kisaviikonloppua ajatellen valtavan palveluksen kun on käynyt epiksissä treenaamassa ja palkkaamassa Ficon kontakteja kun olen ollut itse töissä.
Niin tosiaan, me olemme menossa Ficon kanssa SM-kisoihin. Mielettömän hauska juttu!

Janakkalassa tärväsin yhden hienon nollaradan juoksemalla vinkupallo taskussa. Pallo oli mennyt jotenkin huonosti, ja tunsin että jos yhtään lähden juoksemaan se alkaa vinkua. Siispä piti könkätä koko rata ihan tikkusuorana jotta tuomari ei heti hyllyttäisi meitä. Onneksi Fico oli kärsivällinen ja teki radan nätisti pökkelöohjaajankin kanssa. Ihan naurettava virhe!

Nastolassa sunnuntaina tehtiin meidän kisahistorian paras rata jos kontakteja ei oteta laskuihin mukaan. Radan analysointiin en tarvinnut yhtään muttaa tai vaikkaa. Hymyilyttää vieläkin kun miettii. Tämä sitten toikin ensimmäisen voiton ja sertin. Ensi kesä aloitetaankin siis uuden valion juhlimisella!

Nyt tässä olisi vielä kontaktitreeniä kisatilanteessa (edes yhdet epikset osuivat onnekkaasti vapaaillalle!) ja sitten koittaakin jo SM-viikonlopun perjantaikisat.

Tässäpä vielä virallisempaa dataa kilpailuista:
Janakkala
  • 0 sija 6
  • 0 sija 3
  • HYL
Nastola
  • HYL
  • 0 sija 1, SERT-A
  • 5
(Kuvat Kaisa Pelkonen ja Kaarina Salo)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti