torstai 16. kesäkuuta 2011

That person over there is a person


Perjantaina hain Ficon epiksiin Ojankoon kontaktitreeniä varten. Rata meni ihan hyvin, eikä kontaktitkaan mitenkään erityisen pahasti. Mentiin sama rata kaksi kertaa. Puomin alla oli putki, ja sivuetäisyyttä piti jatkoa ajatellen ottaa. Pysähtyi hitaahkosti mutta kiltisti, lähti aavistuksen ennen lupaa joten palautin. A oli hyvä, mutta keinulta lähti taas ennen lupaa joten otin sen uudestaan. Tokalla kierroksella ei mitään ongelmia, ja hienosti onnistui okserille irtoaminen niin että itse olin puomin toisella puolella. Hyvä Fico!

Sunnuntaina käytiin Kirvan kanssa juoksemassa kaksi starttia Kouvolassa. Kuumahan sielläkin oli, mutta tuomari oli tosi ystävällisesti tehnyt vähän lyhyemmät radat ja rimatkin olivat viisvitosessa. Eka rata meni ihan hyvin aalle asti, josta Kirva koitti lähteä ennen lupaa, joten hyllytettiin siinä. Toinen rata meni sitten oikein hyvin, kunnes kolmanneksi viimeisen aidan ohjasin väärältä puolelta. Hiukan ketutti!
Mutta oli kisapäivässä paljon hyvääkin, suureksi yllätyksekseni Kippe toimi helteessä varsin kiitettävästi! Tokan radan kontaktit olivat ihan hyvät, ja rimatkin pysyvät jos ne ovat 55cm. 60cm vaan ovat vielä liian vaikeat Kirvalle, pakko se on todeta. Kyllähän se niistäkin toki selviää, mutta ei se yhtään kivaa ole. Seuraavaksi kilpaillaan sitten juhannuksena, kivaa.

Safi on aloittanut uuden harrastuksen! Olin erittäin ilahtunut kun kotoa tuli ilmoitus kiinnostuksesta viedä Sahvi mejäkurssille, ja siellä hän on nyt kaksi kertaa käynyt. Ja hienosti menee kuulemma! Täytynee itsekin ryhtyä verihommiin, tahdon nähdä Safin niissä puuhissa. Luulenpa että Attis, Gibson ja Comtekin pääsevät kokeilemaan.
Mejän lisäksi Sahvi on tehnyt parit agilitytreenit, kyllä kulkee ja kivaa on. Sapun kanssa pääsee poimimaan lajin parhaat puolet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti