tiistai 4. kesäkuuta 2013

Lollipops are underrated, so cheap yet so satisfying!

No onpas näköjään ollut ihan tavattoman vaikeaa tämä kirjoittelu taas. Harmi, meni nimittäin hyvät hehkutusmahdollisuudet vähän niin kuin hukkaan. Tai voinhan minä tuota valioitumista vieläkin iloita, ei se mikään pikku juttu minulle ole! Ensimmäinen oma koirani joka agilityssä valioitui. Olin kasannut itselleni jotain typeriä paineita että olisi kiva saada Kirva valioksi ennen kuin se täyttää neljä. No synttärit tuli ja meni ja aika pian sen jälkeen sitten se sertikin sieltä tuli.

Kurajalat

Valiokoira menestyi myös merkittävän hienosti näyttelyssä. Haminan KV-näyttely oli vuoden ensimmäinen kehäkiertelymme, ja Kirva teki historiaa sijoittumalla ryhmässäkin. Neljäs sija isossa ykkösryhmässä inttinäyttelyssä ei ollut ollenkaan hullumpi juttu. Safikin oli Haminassa, mutta kiersi kehää kuin satavuotias muuli. Safi oli kuitenkin ROP-veteraani. Välittömästi kehän jälkeen Sapulta tippui ikää aika huimasti kun pääsi Kirvan kanssa irroittelemaan... Ei taida ihan Safin juttu enää olla nuo näyttelyt!

Mitäs muuta? Kisattu ja treenattu ollaan. Kirvalla on tässä ollut vähän kevyempi kausi menossa, mutta ei nyt mitään totaalista hiljaiseloa kuitenkaan. Yksi tyyppi, kellä ei todellakaan ole ollut kevyt kausi menossa on Fico! Nollien keruu aloitettiin myöhään, mutta sen piti olla ihan helppo nakki. No eipä ollut, pari rimaa ja muutama muu pieni juttu torpedoivat kerta toisensa jälkeen meidän tuplanollamme. Niinhän siinä sitten kävi että eilen, viimeisenä ilmoittautumispäivänä en saanut Ficon lomaketta Kirkkonummen suuntaan lähettää. Mutta surutyö on nyt tehty, samoin kuin sotasuunnitelma ensi vuodelle. Tänä vuonna nautitaan perjantaina isojen kisojen tunnelmasta ja lauantaina olemme uuden edustusseurani (KOOHO) joukkueessa. Starttaanpa joukkueessa myös erään mustan hevosen kanssa! Kirva kilpailee Kirkkonummella vain sunnuntaina.

Ai niin! Yksi kevään hienoimmista jutuista on ehdottomasti se, että Kirva oppi vihdoin uimaan. Vesi on aina ollut sille rakas elementti, mutta uimataito on ollut lähes olematon. Kovasti on aina yritystä riittänyt mutta eihän siitä räpiköintiä kummempaa ole tullut. Meri sai meidät pakotettua Helsinkiin uimakouluun, ja kyllä kannatti. Olin aika skeptinen asian suhteen, ei sitä ennenkään ollut liiveistä ja uittajasta ollut apua, mutta nytpä oli. Ekalla uintikerralla Kirvaa ei laskettu yksin yhtään menemään, mutta toisella kerralla saatoin jo heitellä lelua altaan toiseen päähän ja Kirva haki sen suhteellisen tyylikkäästi uiskennellen. Nyt sopii vaan toivoa että taito löytyy ja pysyy tulevaisuudessakin.

Matkalla Suomenlinnaan retkelle

Varsin innoissani odottelemme kesän rientoja. Laitoinkin tuohon sivuun meidän alustavaa kalenteria, ja mukavalta näyttää! Tänään tulee Wicky pariksi viikoksi kesäleirille meidän luo, oikein hauskaa saada toinen belgi taloon. Kivaa se on myös Safista, veikkaisin!

3 kommenttia: