tiistai 24. heinäkuuta 2012

Is there anything sadder than rappers killing labradors?


Aika monta kisaa ollaan nyt ehditty käymään, tässäpä vähän niistä.

9.7 Helsinki
Eka rata: HYL, oikeestaan meni ihan näpsäkästi ihan loppumetreille asti, mutta menin ohjaamaan keppejä edeltävää hyppyä jotenkin tosi läheltä ja seisoinkin sitten aika kivasti keppien edessä ja Kirva meni kakkoseen. Siihen asti oli nolla, mutta otin sen hypyn kautta uudestaan niin hylkäänyttiin. Olisi se hylky varmaan tullut muutenkin, koska keppien jälkeen Kirva vielä meni putken sijasta hypylle.

Toka rata: Tuloksissa HYL, mutta mun (plus sen pikkulappusen) mielestä kymppi. Kaks rimaa. Vähän nihkeetä jotenkin. Paitsi alku oli hullun hyvä.


14.7 Mikkeli
Eka rata: Kaks rimaa. Tulivat ihan sellaisissa kohdissa että olin edessä. Ne kohdat oli sitten muutenkin tietty vähän kökköjä, mutta muuten oli ihan kelpo suoritus.

Toka rata: Pari hylkyä. Keppien avokulmaa houkuttelevampi oli putki ja välistävetokaan ei onnistunut. Hyvät kontaktit, ja kepitkin teki tosi voimakkaalla taaksejäännillä&sivuetäisyydellä nätisti loppuun asti sitten kun sinne kepeille saakka löysi.

18.7 Ylöjärvi
Eka rata: Hylky lopussa kun eipä osattu taaskaan välistävetoa vaikka jätinkin puomille oikeen huolella odottelemaan. Olishan se nyt ollutkin melkosta saada nolla. Ihan ok rata muuten.

Toka rata: Tähän jättikasa kirosanoja. Hyllytin heti neljännelle esteelle kun sain Kirvan väärään päähän putkea. Laitoin sen oikein ja jatkettiin siitä puomille, jonka alastulo-osasta Kirva mystisesti putosi aika pahasti. Puomin alla oli putki, ja olin ihan varma että nyt käy kuten Satiaiselle ja jalka murtuu. Kyllähän se ylösnoustessaan kiljaisi ja oli hetken aikaa kolmijalkainen, mutta ei se nyt ainakaan murtunut ole. Puomin reuna oli ainakin nirhaissut ihon auki. Pienellä kävelyllä liike näytti musta aika ookoolta, vaikkakaan ei ihan puhtaalta. Nyt en tiedä oikeen mikä on tilanne, koitetaan ottaa rauhallisemmin nyt hetken aikaa ja toivotaan parasta!

1 kommentti:

  1. Meidän blogissa on teille haaste: http://blog.hulleri.net/?p=557 :)

    VastaaPoista