lauantai 7. huhtikuuta 2012

Like a kid I'm lying and waiting for the summer time to get around


(Torstaina riensin töiden jälkeen French Filmsien keikalle. Hyvä oli! Loistavaa että Lahti on vihdoin aktivoitunut jossain muussakin kuin huonossa musiikissa.)

Nyt koitan ryhdistäytyä! Vanhenen nopeasti ja vääjäämättä, ja tiedän että lähitulevaisuudessakin voi olla ihan kiva lukea että millaista elämää sitä onkaan eletty. Jotenkin jäi tämä kirjoittelu tuossa alkuvuoden agilitysynkistelyjen myötä, mutta olen nyt koittanut opetella ajattelemaan että on muutakin elämää kuin agility (tämä on vielä vähän vaiheessa). Ja kun tarkemmin miettii, niin eihän ne agilityasiatkaan oikeasti huonosti taida olla.

Ollaan pidetty kisataukoa tässä reilu kuukausi, maaliskuussa tosin kisasin yhden kisapäivän Ficon kanssa. Ja eipä se ollutkaan lainkaan hullumpi päivä, saimme ensimmäisen yhteisen triplanollamme! Sijoitukset eivät kärkeä kutitelleet, mutta suurimmaksi osaksi meno oli tosi sujuvaa ja mukavaa. Tämähän tarkoittanee sitä, että SM-kisat 2012 kilpailen kahden koiran kanssa!
Fico oli VAUn vuoden 2011 agilitykoira. Kirva heti hyvänä kakkosena!
Mitäköhän muuta. Treenattu ollaan suhteellisen säännöllisesti, mutta lisäämisen varaakin olisi. Huomenna poikkaistaan Kirvan kisatauko ja jatkamme pääsiäisen viettoa Purinalla!

PS. Haastan itseni! Lupaan seuraavan kuukauden ajan yrittää päivittää vähintään kaksi kertaa viikossa. Yhtään en tiedä onko minulla niin kovasti kirjoitettavaa, mutta koitetaan nyt päästä rytmiin mukaan. Mukaan mahtunee siis myös jotakin vähemmän karvaisia juttuja.

PPS. Safi on muuten nyt vähemmän karvainen, kajosimme Merin kanssa hänen turkkiinsa varsin runsaallla kädellä. Ei sitä silti taida huomata kuin pöksyistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti