torstai 9. tammikuuta 2014

Miltäs se meno nyt maistuu?

Näpsäkkä puolen vuoden tauko tässä ollutkin. No käydäänpäs nyt koko vuosi sitten läpi:

Tammikuussa vuosi aloitettiin perinteisesti Ahvenanmaalla. Sieltä tuotiin mukana jopa yksi nolla!
Reissattiin taas Oulussa ja leireiltiin iloisin tunnelmin ja onnistunein treenein.

Uusia tuttavuuksia

Helmikuussa kilpailtiin Leevi-valkkarin kanssa ja noustiin kakkosiin. Kisattiin myös Rikin kanssa yhden nollavoiton verran. Hiihtolomailin Skotlannissa.



Maaliskuussa kilpailtiin tasaiseen tahtiin sekä Kirvan että Ficon kanssa.


Huhtikuu oli hyvä agilitykuukausi! Kirva sai tuplan ja tärkeimpänä tietenkin valioitui. Valioitumista juhlittiin erittäin railakkaasti jännittävin seurauksin.



Toukokuussa alkoi tulla vähän paniikki Ficon sm-nollien kanssa ja kilpailtiin aika paljon. Haminan näyttelyssä pojat kävivät hakemassa vähän ruusukkeita, ja itse vietin syntymäpäiviäni Espanjassa. Käytiin ihanalla retkellä Suomenlinnassa.



Kesäkuussa todettiin että eipä saatu Ficolle tuplaa. Kisattiin Kirvan kanssa surkeat SM-kisat ja Keiran ja Ficon kanssa vähän paremmat iltakisat ja joukkuerata. Wicky oli hoidossa, ja käytiin mm. Riihimäellä kisaamassa. Lenkkeiltiin ja uitiin paljon. Juhannus oltiin tietty Tuorlassa, Late lähti mukaan ja reissusta saatiinkin melkoisen mainio.

Heinäkuu aloitettiin agirodulla jossa meidän kilpajoukkue oli hienosti toinen. Oltiin ekaa kertaa Klagissa, ja mennään varmasti jatkossakin. Tavattiin paljon kroateja rotumestiksissä. Oltiin karsinnoissa. Tai siis oltiin Seinäjoella, karsintoihin ei päästy koska olin möhlinyt rokotusten kanssa. Vuoden emämoka. No, oltiinpahan festareilla kuitenkin. Lomailin Kreikassa. Tehtiin huikea retki Jämsään.
Kroatit kakkosina

Karsinnat vaihtuivat pikkuisiksi festareiksi


#jämsäkesä2013


Elokuussa Tuike tuli hoitoon. Myös Fico oli hoidossa, ja on tervetullut jatkossakin! Kirva kävi suojelukoiratestissä vähän mamoilemassa. Tehtiin Viivin ja koirien kanssa spontaani yöllinen retki Turkuun.


Syyskuussa kilpailtiin piirinmestaruudet, joista Ficolle nolla ja Kirvalle hyllyjä. Treenattiin ja uitiin. Tuike oli vielä koko syyskuun hoidossa kunnes lähti ihan kuun lopussa takaisin Marjolle kun Kiusan pennut lähtivät maailmalle.

Lokakuussa Tuike tuli takaisin. Tällä kertaa ihan pysyvästi. Eihän siitä voinut enää luopua. Kolmas koira ei ollut mitenkään suunniteltu juttu, eikä sen nyt herranen aika sentään pitänyt olla pieni vaalea (ja aikuinen) mudinarttu, mutta näin kävi nyt. Ja ihanaa että kävi.
Gibson kävi luonnetestissä. Testiä ei valitettavasti ole videolla, mutta hirveän hienosti pieni liero oli testin luovinut.
Koikkerionnistumisina saatiin Ficolle tupla ja Riki nousi kakkosiin! Syyslomailin Skotlannissa.

Marraskuussa Tuike kilpaili ensimmäiset kilpailunsa. Se Turun reissu oli muutenkin yksi parhaista. Hiphoppia, banjoa ja pari voittoa. Letkeää! Käytiin kisareissulla myös Jyväskylässä, jossa sekä Kirva että Tuike hakivat kasan hyllyjä.

Joulukuussa oltiin perinteisesti messarissa, josta Kirvalle pari titteliä. Kilpailtiin Rikin kanssa yhden nollavoiton verran, mutta Fico, Kirva ja Tui tyytyivät hylkyihin. Jouluaattona käyskenneltiin Repovedellä.
Repovedellä


Sanoisin, että hyvä vuosi. Tai siis erinomainen, koirat olivat terveinä ja sain uuden perheenjäsenen. Täytyy olla tyytyväinen.

Tänä vuonna tavoitellaan tavoittelemattomuutta ja koitetaan tehdä yhtä ikimuistoisia juttuja kuin viime vuonna.

Koitan sisäistää että Kirvan kanssa ei välttämättä tahkota nollia, mutta tehdään sitäkin hienompia juttuja radoilla. Tuikkeen kanssa säilytetään tämä oivallinen ilo ja rentous vailla mitään paineita. Safi toivottavasti pysyy skarppina autovahtina kisoissa edelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti