keskiviikko 2. helmikuuta 2011

She looks like a scrotum in a hat

Melkein hyvänmielen treenit!

Mentiin Lotan ja poikien kanssa aamusta hallille, suunniteltiin (=Lotta suunnitteli) hyvän pätkän missä ideana oli jarrutus alussa parin kovavauhtisen suoran hypyn jälkeen, muuri pariin otteeseen ja kaikki kontaktit. Kirva meni tosi kivasti!
Alun jarrutuksissa ei valittamista, useimmiten Kippe on jarrukohdissa aina kovin kiltti. Muurikin pysyi kasassa tosi hienosti, yhdellä kerralla tippui yksi palikka. Takaaleikkaukset vähän venyi, ja pyöritys ei ollut lainkaan nätti, mutta tuntui kuitenkin tosi kivalta mennä. Eka toisto keinulla oli ihan mieletön.

Yksi tosi ikävä juttu vaan pääsi käymään, Kirva tuli ekan kerran aalle aivan liian lujaa ja lensi harjalta maahan suoraan etupäällään. Se oli ihan järkyttävän näköinen lento! Kirva ei kyllä äännähtänytkään ja tuli heti sen jälkeen haukkumaan minua, kun seisoin vain paikoillani kauhuissani. Kyllä se näytti sen jälkeen liikkuvan ihan puhtaasti, mutta melkoisen pelottava juttu.

Käytiin heittämässä vielä metsälenkki treenien jälkeen, ja sielläkään ei Kipessä näkynyt mitään outoa. Toivottavasti ei näy nyt tänään levonkaan jälkeen!
Kiitosta vaan seurasta taas Lotta&pojat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti