keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Don't just dream in your sleep, it's just lazy

Lauantaina oli tosiaan vihdoin Kirvankin vuoro kilpailla. Saatiin hylky, nolla ja yliaikavitonen.

Hylkyradalla Kiibelillä oli aika hyvä meno päällä. Ei todellakaan kääntynyt kakkoselta mihinkään vaan jatkoi takana siintäville kepeille. Kontaktit oli aika vaarallisen näköiset, keinulla ilmassa venytteli jalkojaan takaisin kontaktille ja aalla lensi harjan yli ja mäjähti suoraan kontaktille etujalat maahan. Ei kovin terveellistä! 

Tokalla radalla kontaktit olivat vähän turvallisemmat, mutta olisi kannattanut tehdä ne tai jotakin muuta vajaa parikymmentä sadasosaa nopeammin niin meillä olisi tässä uusi valio. Mutta ihan hyvä näinkin. Sijoitus oli 6/~70.

Vika rata oli nihkeä. Ärsyttää kun tupla jäi siitä kiinni että Kirva jotenkin sekosi keppien keskellä. Mitäs ihmettä. Ei näitä ole pitkään aikaan ollut.


Eilen kävin Kirvan ja Leevin kanssa treenaamassa. Testailtiin uutta keinua (hyvä on!) ja tehtiin vähän rataakin siinä. Pojat olivat molemmat oikein ete(ne)viä. Jos nyt ei oteta sitä huomioon että toisen elämäntehtävä on kääntyä, ja toisen posottaa suoraa, niin on ne kyllä aika samanlaisia.

Tässä on vielä pari päivää armon aikaa pojilla ennen kuin hylkään heidät melkein viikoksi ja suuntaan Skotlantiin. On kyllä jo aikakin! Yksisarvisten bongailun ohella luvassa olisi ystäviä, pari keikkaa, keskiviikkokiinalaista ja muita rutiineja. Täältä tullaan VAL!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti