tiistai 20. marraskuuta 2012

I don't want to be in Helsinki art scene

Huhheijaa, miksi ikinä lopetinkaan Oulussa ravaamisen! Olin siellä poikien kanssa viikonlopun ja oli kyllä niin mainiota että vieläkin on suu korvissa.

Innokkaat reissaajat
Kyllä vaan, meillä on uusi menopeli! Samanmoinen kuin edellinenkin, mutta pikkuisen vähemmän käytetty. Combosta en luovu. Ero edellisestä oli kyllä yllättävänkin liikuttava tapahtuma, mutta tosi hyvin on meillä alkanut yhteiselo tämän uuden toverin kanssa. Tämä oli nyt oikeastaan ensimmänen tälläinen pidempi retki.

Ainakin oli vielä helppo löytää

Pysähdyttiin Tikkakoskelle lenkkeilemään, koska siellä oli SM-kisojenkin aikaan saanut nauttia mukavista lenkkipoluista, ja se osui ihan sopivaan vaiheeseen matkaa. Vaikka muistelinkin että Jyväskylä on paljon lähempänä Oulua mitä se sitten todellisuudessa oli. Mutta eipä se mitään.Perjantai-iltaa saivat pojat jäädä ihan keskenään viettämään hotellihuoneeseen kun minä riensin katsomaan Oulun ylpeyttä.
Sikasiistiä!

Lauantaina startattiin aamusta Haukiputaalle treenaamaan. Oltiin tuuraajina Next Level-leirillä.
Viikonlopun treeneistä voisin sen verran sanailla, että Kirva oli aikamoisen hieno. Kaikki sujui tosi kivasti (paitsi pöytä), ja voi veljet kun meillä oli kivaa.

Sunnuntaina aamusta jatkettiin ja eilisen hyvä meininki toistui. Erityisen iloinen olin keppitreenien onnistumisesta, ei tullut mitään jumittamista niissä. Ja menihän ne takaaleikkauksetkin aika kivasti.

Ihan harmitti lähteä ajelemaan kotiin. Pitää olla tarkkana että seuraavaan Oulureissuun ei tule näin pitkää taukoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti