perjantai 6. tammikuuta 2012

And if you leave here you leave me broken shattered


Attiksen nimikkolaulu.

Tänään on kuulkaas juhlan paikka. Attiksen kuusivuotissynttärit!
Monta tilannetta on kuuden vuoden aikana ollut, joissa ei olisi kyllä uskonut tämmöisenkään päivän koittavan. Tässä sitä kuitenkin ollaan.

Olen erittäin kiitollinen että, edes lääkkeiden suomalla laina-ajalla saamme tästä maailman parhaasta lierosta vielä nauttia. Toki epilepsia ja rankahko lääkitys ovat jättäneet jälkensä Attikseen, mutta se taitaa toivottavasti olla enimmäkseen meidän ihmisten murhe.


Olen sanonut miljoona kertaa, että jos olisi mahdollista saada terve versio Attiksesta, niin en miettisi asiaa hetkeäkään, vaan ottaisin cavalierin riemusta kiljuen. Attis on ollut minulle aina jotain vähän spesiaalia, suorastaan heikko kohta. En minä tätä osaa paremmin kuvailla, mutta Attis on ihana.


4 kommenttia:

  1. Oi Attis ja nimikkolaulunsa! <3 Myöhästyneet synttärionnet!

    VastaaPoista
  2. "Olen sanonut miljoona kertaa, että jos olisi mahdollista saada terve versio Attiksesta, niin en miettisi asiaa hetkeäkään, vaan ottaisin cavalierin riemusta kiljuen. Attis on ollut minulle aina jotain vähän spesiaalia, suorastaan heikko kohta. En minä tätä osaa paremmin kuvailla, mutta Attis on ihana."

    Varastit ajatukseni, riittää kun vaihtaa Mörkön nimen Attiksen paikalle. Näissä on jotakin, mikä ei mahdu sanoihin eikä oikein ajatuksiinkaan.

    Onnittelut ja pitkää ikää ihanalle Attikselle <3

    VastaaPoista