sunnuntai 16. tammikuuta 2011

A daddy-longlegs is not a father

Hups, taas vähän jäänyt tämä kirjoittelu. Mutta nyt on kyllä oikeastikin ollut aika kiirettä.
Suurimpana syynä Korkeavireen uusi, supermainio halli jonka kanssa on puuhaa riittänyt ja riittää kyllä vielä jatkossakin. Vielä odottelee ainakin pari sataa neliötä nurmea levittäjiänsä yms.

Olemme me kuitenkin treenanneet. Myös kilpaileet, valitettavasti. Ahvenanmaalta ei jäänyt käteen muuta kuin pettymys, en vain voi ymmärtää miten emme saa hommaa toimimaan kisoissa ollenkaan. Eniten ei harmita tuloksettomuus, vaan se että Kirva on 10x kyselevämpi kisoissa kuin treeneissä. Yleisen etenemisvaivan lisäksi mieltä kalvaa tietenkin kontaktit, jotka ovat kisoissa miljoonasti verkkaisemmat kuin treeneissä. Tästä seuraa aika paljon rytmitys- ja vapautusongelmia, mutta eiköhän ne pian selätetä.

Ficon kanssa oltiin Hyvinkäällä, yhtä lailla ilman mainittavia tuloksia. Mutta aina on jotakin hyvää ollut meidän suorituksissa, tällä kertaa nollat kaatuivat keppeihin ja loppupuolella tulleeseen ylimääräiseen hyppyyn. Nyt Fico pääsee Outinkin kanssa taas enemmän treenaamaan, niin varmasti saa ongelmakohtia hiottua kevääksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti