keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Liika on liikaa mut vähän on tylsää

23.3 Käytiin Ficon kanssa Jyväskylässä kisoissa. Meidät houkutteli sinne kolme hyppyrataa, mutta niinhän siinä sitten kävi että se agilityrata oli ainoa mistä saimme nollan. Sijoitus oli hienosti toinen.Maaliskuun viimeinen viikonloppu oltiin Turussa. Kolme päivää agilityä ja kaksi yötä juhlaa. Ihan parasta! Perjantaina meillä oli Alen Marekovicin treenit, jotka menivät tosi hyvin. Tai Kirvaan ja suoritukseemme olin todella tyytyväinen, mutta nyt oli kyllä ensimmäinen kerta kun kohtasin koulutuksessa jotain vaikeita hetkiä persjättövakaumukseni vuoksi. No niistä selvittiin ja voittajina lähdettiin hotellille. Perjantaina koirat jäivät latautumaan kisaviikonloppua varten ja itse lähdin Klubille Olavi Uusivirran keikalle. Ja olihan se varsin suurienkin odotuksieni arvoista.


Lauantaina oli Kipen kisapäivä. Maksit olivat vasta iltapäivästä joten meillä oli hyvää aikaa hengailla aamupäivä. Käytiin joenrannassa käyskentelemässä ja nautittiin superkeväisestä ja ihanasta Turusta. Kisoissa tehtiin kolme ihan hyvää hylkyä. Kirva oli jopa suhteellisen miellyttävässä mielentilassa kisapaikalla noin muutenkin ja meillä oli kyllä tosi mukavaa. Illalla koirat jäivät taas tyytyväisinä nukkumaan kun lähdin Laten ja Ellun kanssa ulos, ei Turkua ilman Dynkkyä.


Sunnuntaina kisasi Tui, jonka radat eivät kyllä mitään kovin hienoja olleet. Niitä ennen ehdittiin kuitenkin käydä Kertussa syömässä ja nappaamassa vähän lisäseuraa kotimatkalle. Toisella radalla tultiin sentään toisiksi tuloksella seitsemäntoista ja jotakin ja saatiin kisalahjakortti. Se on aina iloista.

Turkureissun jälkeisenä maanantaina koirat kävivät Patricialla. Kippe oli ilahduttavan hyvässä kuosissa, mutta Tuilla oli tuo lantion tienoo jumissa ja Safi oli kauttaaltaan aika kaameana.

Viime viikon sunnuntaina käväistiin Riihimäellä kisaamassa kolme rataa sekä Tuikkeen että Rikin kanssa. Ei kyllä oikein sujunut nyt. Tuille kymppi ja kaksi hylkyä, oli siellä onneksi hyviäkin pätkiä mutta ehkä vähän nihkeää kuitenkin. Rikin agilityradoista ei juurikaan hyvää sanottavaa ole, Riki pelkäsi Riihimäen puukeinua eikä oikein suostunut kiipeämään aatakaan... No näin tällä kertaa! Hyppäriltä saatiin kuitenkin nollavoitto.

Tässä vähän Tui-filmiä, Riksusta ja vähän vanhempaakin esittämätöntä materiaalia.


Tänään käytiin korkkaamassa Heinolassa kenttäkausi. Olipa ihanaa. Vielä kivempaa oli että Kirva meni ihan hillittömän hyvin ja okseritreenikin sujui eikä Tuinkaan kanssa homma tuntunut ihan mahdottomalta. Ihanat nuorisolaiskikkurat.

Mitäs muuta... Ai niin! Tuike aloitti työt. Meillä alkoi töissä dobo-kurssit ja koska koulutusohjaajamme Nooran Rudy-partis on äitiyslomalla (lauantaina vietettiin babyshowereita!) niin Tuikkeesta tuli dobokoira.
Sunnuntaina Tui ja Kippe kisaavat Lappeenrannassa ja katsotaan josko päästään pääsiäisenäkin vielä kilpailemaan. Semmosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti